Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Blog

Partout helpt Detron online verder

Geschreven door Jeroen Valkenburg op 1 februari 2017

Uit een selectie van vijf online marketingbureaus heeft Detron gekozen voor een samenwerking met Partout digital native agency, gevestigd in Eindhoven. Partout won de pitch waarin zij lieten zien hoe ze de online marketing, SEO, SEA en leadgeneratie voor Detron kunnen verzorgen.

“In oktober is de nieuwe website van Detron, gerealiseerd door Uselab, live gegaan. Daarnaast zochten we een bureau voor de online marketing, waaronder het begeleiden van de transitie van de oude website naar de nieuwe website, het verkeer waarborgen en B2B leadgeneratie. Partout bleek met zijn brede kennis van online marketing en de digitale vaardigheden het juiste bureau te zijn”, zegt Ronald Knoop, CCO bij Detron.

Ook Jeroen Valkenburg, digital strateeg bij Partout is enthousiast over de samenwerking: “Detron staat open voor hulp, inspiratie en wil online bouwen aan relaties met haar doelgroep. Dat is precies de visie waar wij vanuit gaan. Wij streven een optimale inzet van digitale marketingactiviteiten na met als ondergrond een doordachte strategie. Wij geloven dat relaties bouwen de nieuwe manier van verkopen is.”

De samenwerking tussen Detron en Partout moet de ICT partner meer online zichtbaarheid geven. “Detron streeft naar partnerships, niet alleen met haar klanten maar ook met haar leveranciers. Partout deelt deze filosofie met Detron en daarom vormen we samen een goed team”, aldus Ronald Knoop.

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!