Partout Digital wint aanbesteding van het CBR voor publiekscampagnes

Jeroen Valkenburg
Jeroen Valkenburg
Jeroen Valkenburg | Blog | 5 min leestijd | 3 mei 2024
Blog | 5 min leestijd | 3 mei 2024

Na een uitgebreid aanbestedingstraject hebben wij de aanbesteding van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) gewonnen voor de publiekscampagnes. "Na een zorgvuldige beoordeling heeft Partout Digital indruk gemaakt met twee keer een 9-beoordeling", aldus de beoordelingscommissie van het CBR. 

Met publiekscampagnes helpt het CBR (aankomende) bestuurders bij het halen én bij het behouden van het rijbewijs. De campagne Rijbewijsstruggles bereikte vorig jaar 860.000 jongeren en 380.000 ouders die doelgericht geholpen werden in de verschillende fasen het halen van het rijbewijs. Denk aan de voorbereiding, het theorie en de praktijk. Daarnaast hielp het CBR jongeren bij het vinden van een goede rijschool via de CBR Rijschoolzoeker. Dit jaar werkt Partout met het CBR aan bestaande én nieuwe publiekscampagnes. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoe het CBR automobilisten met een aandoening nog beter kan begeleiden in het behouden van het rijbewijs en waar nodig kan adviseren als het gaat om veilig en zelfverzekerd mobiel te blijven.

Het winnen van deze aanbesteding is het resultaat van het harde werk, de toewijding en het vakmanschap van het hele team bij Partout Digital. "We zijn buitengewoon blij en trots op iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes", aldus Jeroen Valkenburg, Strategy Director bij Partout Digital. "Dit is een erkenning van onze expertise en ons vermogen om effectieve en strategische campagnes te leveren die een impact hebben."

Wij werken al jaren samen met het CBR en hebben het afgelopen jaar zelfs een Bronzen Medaille gewonnen bij de Grand Prix Content Marketing Awards met de campagne CBR Rijbewijsstruggles. Dit jaar gaan we samen voor goud! 

Benieuwd naar ons werk voor het CBR? Bekijk dan onze cases:

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital