Trots! Partout wint aanbesteding Brainport Eindhoven voor digitale strategie, marketing en producties!

Jeroen Valkenburg
Jeroen Valkenburg
Jeroen Valkenburg | Blog | 13 mei 2022
Blog | 13 mei 2022
Medewerkers van Partout en Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven heeft na een uitgebreid pitchtraject gekozen voor Partout als Digital Agency. Partout wordt verantwoordelijk voor de digitale strategie, marketing en producties, zoals o.a. brainporteindhoven.com. Naast de design- en development trajecten versterken we ook het digital marketingteam met onze experts en verzorgen we trainingen. In een open partnership helpen we zo het team van Brainport Eindhoven verder met het in huis halen van kennis.

Emiel Kuijpers, Manager Marketing & Communicatie: "De afgelopen jaren is de naamsbekendheid van Brainport Eindhoven enorm toegenomen. De komende jaren zullen we het merk verder laden. Van investeerder tot inwoner. Digital marketing speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Dat is de reden dat we op zoek zijn gegaan naar een bureau dat samen met ons Brainport Eindhoven verder wil en kan uitbouwen. In Partout hebben we een bureau gevonden dat deze uitdaging zeker aankan."

 Jeroen Valkenburg, Strategy director bij Partout, vult aan: "De naamsbekendheid en economie van Brainport Eindhoven groeit enorm hard. De diversiteit aan doelgroepen en behoeftes is groot", aldus Valkenburg. "Samen bouwen we aan de succesformule van deze mooie regio door een goed technisch en schaalbaar fundament te bedenken, effectieve marketing in te zetten, aansprekende digitale producten te ontwikkelen en door het geven van trainingen in design thinking en digital marketing."

Over Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant. Met een sterke hightech maakindustrie, een bijzondere designsector en een uniek samenwerkingsmodel. De kennisintensieve maakindustrie kenmerkt zich door productie in kleine volumes van technisch complexe producten. Daarnaast is er een levendige creatieve industrie met volop ruimte voor innovatieve startups.

Over Partout

Wij openen de mogelijkheden van digital voor MKB, overheid en startups. Bouw aan je merk, ontwikkel digitale producten, los strategische vraagstukken op en laat je team trainen in digital marketing. Wij doen het sneller en transparanter. We werken met drie zelfstandige, gespecialiseerde teams. Afhankelijk van je vraag schakel je direct met de specialisten van design, development of marketing. Zodra het nodig is, vinden de teams elkaar en trekken alle creatieve-, technologische- en (marketing)strategische specialisten samen op als één digital partner.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital