Digital design bureau in Eindhoven

We hebben een digitale studio in-house, met merkstrategen, designers, ervaren design thinking facilitators en creatieven. Dat schakelt snel en de deur staat ook altijd open voor jou. Laten we vooral samen innoveren, merken bouwen, ideeën valideren, slimme concepten en mooie producties maken.

Collega digital design bureau in Eindhoven

Hoe we design strategisch aanpakken

Design thinking is voor ons dé manier om jouw vraagstukken aan te pakken. Je ontdekt het zodra je met ons samenwerkt; we creëren een open ruimte voor de beste ideeën en werken in design sprints snel toe naar resultaat. Wat je uitdaging ook is, aan het einde van de week heb je al iets om te testen. Of het nu gaat om een enkele digitale ervaring of de gehele klantreis, we ontwerpen de verandering die je nodig hebt.

Creatieve oplossingen, keurig binnen planning en budget

Uniek aan Partout is dat we hoogwaardig digital design, combineren met een strak vormgegeven proces. We willen steeds verrassen met baanbrekende ideeën én leveren altijd strak binnen planning en budget. Je zou ‘het beste van twee werelden’ kunnen zeggen, maar we willen er juist één open wereld van maken. Open digital.

Design bureau Eindhoven voorbeelden

Partout is jouw digital design bureau

Partout is een digital bureau uit Eindhoven, o.a. gespecialiseerd in digital design. Wij ontwerpen en ontwikkelen merken, websites, apps en mailings en helpen bedrijven met hun branding, contentcreatie en UX/UI design. Met behulp van design helpen we jouw business vooruit en laten we de wereld een klein beetje mooier achter.

Over open design

Wij hebben de creatieve ideeën en weten die digitaal tot leven te wekken. Jij kent je bedrijf, markt en product. In co-creatie is er niemand die ons kan kloppen.

Opstarten

We werken niet met vastomlijnde briefings en meetings, maar in open workshops. Samen komen we los van alles wat er al ligt. We betrekken relevante stakeholders en vanuit Partout schuiven geen accountmanagers, maar specialisten aan. Zij praten in heldere taal en maken complexe zaken duidelijk.

Doorpakken

In korte, behapbare sprints gaan we samen snel vooruit en blijf je betrokken bij elke stap. Daarbij maken we prototypes van al onze ontwerpen. Zo hoef je geen statisch beeld te beoordelen, maar presenteren we klikbare pagina's die vaak al animeren. Zo heb je direct een goed beeld van de gebruikservaring van je site of app.

Valideren en verbeteren

Zodra het kan, valideren we onze ideeën bij de doelgroep. Door snel te testen, beperken we financiële risico’s en stemmen we je digitale producten, diensten of campagnes optimaal af op de doelgroep. Dat werkt meetbaar beter. We zijn dan wel open in onze samenwerking, de resultaten timmeren we graag helemaal dicht.

Daarna blijft het soepel gaan

Onze UX-designers werken samen met developers en marketeers om je site of applicatie precies goed te lanceren. Daarna blijven we graag concept owner. Dat wil zeggen dat we verantwoordelijk blijven voor de totale digitale oplossing. We houden updates en uitbreidingen in de gaten, blijven verbeteringen doorvoeren én waken over de uitgangspunten die we met je hebben afgestemd.

Ons beste werk

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een nieuwe site, contentplatform of webshop ontwikkelen

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een informatieve website, speciaal voor B2B, waar je een whitepaper kunt downloaden. Wij ontwikkelen websites vanuit de belangen van 3 stakeholders (wat wil de gebruiker, Wat wil de organisatie en wat willen zoekmachines zoals google). We haken specialisten aan uit het marketing-, design- én development team aan, zodat de website niet allee n technisch goed werkt of gebruiksvriendelijk is, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines en er aandacht is voor conversie. Drie teams, één taak! Wil jij een nieuwe website? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of check eerst deze cases Koopmans, Van Roosmalen en CBR 'Rij bewust test'

Vertaal mijn positionering naar een sterke digitale brand experience in mijn site of platform

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een corporate website, wij ontwerpen websites vanuit 3 invalshoeken:

  1. wat wil de gebruiker
  2. Wat wil de organisatie
  3. hoe benutten we het potentieel in Google.

Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! of check eerst deze cases van Koopmans, REEF, Gielissen of Toverland

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital