Digital design bureau in Eindhoven

De digital design studio van Partout bestaat uit onderzoekers, UX designers, creatives en content-makers. Wij zijn creatief, nauwkeurig en bovenal probleemoplossend. Dit maakt ons stuk voor stuk goede vormgevers voor jouw ideeën.

Jouw klant blij maken staat voorop. Ieder digitaal contactmoment dat jouw klant met je merk heeft transformeren wij in een unieke merkbeleving. Hoe? Door hen te begrijpen en actief te betrekken in ons proces.

Hoe we design strategisch aanpakken

Design thinking is voor ons dé manier om jouw vraagstukken aan te pakken. Met dit proces ontwerpen wij samen met jouw oplossingen met de juiste balans tussen gebruikersgemak, organisatiedoelen en technisch maakbaarheid. We ontwerpen, valideren én itereren. Zo doorlopen we een ontwerpproces dat constant feedback van de organisatie, de technische stakeholders en klanten gebruikt om ontwerpen steeds beter te maken. Of het nu gaat om een enkele digitale ervaring of de gehele customer experience, we ontwerpen de verandering die je nodig hebt.

Je ontdekt het zodra je met ons samenwerkt; we creëren een open ruimte voor de juiste inzichten en de beste ideeën. Zo werken in korte termijnen snel toe naar resultaat.

Meer over Strategisch design

Vertel ons jouw uitdaging

En wij vertellen jou hoe wij dit zouden aanvliegen. In een meeting van 30 minuten vragen we je het hemd van het lijf en komen we terug met een goed stappenplan om je probleem op te lossen. Wacht niet langer en kom in contact.

Ontwerp en verbeter je website en applicaties

Van elke stap in de klantreis maken we een unieke merkbeleving. Voor converterende (marketing) websites, creatieve campagnes, of gebruiksvriendelijke webapplicaties zijn wij jouw ideale partner. Onze User experience designer ontwerpen precies datgene dat je doelgroep en je organisatie nodig heeft.

Moodboard dat gebruikt wordt voor workshop in branding
Moodboard dat gebruikt wordt voor workshop in branding

Versterk je merk, positionering en verhaal voor digital.

Een duidelijke merkidentiteit en positionering zijn nu waardevoller dan ooit. Bij Partout hebben we hiervoor ‘digital first branding’ ontwikkeld. Een unieke aanpak om je herpositionering vorm te geven en door te vertalen naar design, communicatie en gedrag – zowel online als offline.

Fotoshoot
Fotoshoot

Breng je merk tot leven met contentcreatie

Van buzz tot boodschap met inhoud, wij zorgen voor content die eruit springt. Daarbij maken we alles in eigen huis, van online campagnes en social posts tot video’s en animaties.

Over open design

Opstarten

We werken niet met vastomlijnde briefings, maar in gefaciliteerde workshops geïnspireerd door Design sprints. We betrekken stakeholders, klanten en onze specialisten om samen inzicht te krijgen en richting te vormen. 

Ontwerpen

Een gedeelde visie krijgen je wanneer je ideeën op beeld ziet, niet wanneer je blijft praten. Wij bedenken concepten en ontwerpen in korte sprints. Tussentijds komen we samen en bespreken we onze ideeën om het beter te maken. Zo blijf je betrokken bij elke stap. 

Valideren

Zodra het kan, valideren we onze ideeën ook bij de doelgroep. Door snel te testen, beperken we risico’s en stemmen we je digitale producten, diensten of campagnes optimaal af op de doelgroep. Dat werkt meetbaar beter. We zijn dan wel open in onze samenwerking, de resultaten timmeren we graag dicht.

Verbeteren

Onze designers werken samen met developers en marketeers om je site of applicatie precies goed te lanceren. We blijven daarna graag verantwoordelijk voor de totale digitale oplossing. We houden kansen in de gaten, optimaliseren én waken over de uitgangspunten die we hebben afgestemd.

Hulp nodig met design?

Ben je bezig met een concreet project of juist nog een abstract idee? We praten graag met je hoe ons team jou kan ondersteunen en jouw proces met design kunnen versnellen. 

Jeroen Valkenburg helpt je graag verder
Jeroen Valkenburg

Partout is jouw digital design bureau

Partout is een digital bureau uit Eindhoven, o.a. gespecialiseerd in digital design. Wij ontwerpen en ontwikkelen merken, websites, apps en mailings en helpen bedrijven met hun branding, contentcreatie en UX/UI design. Met behulp van design helpen we jouw business vooruit en laten we de wereld een klein beetje mooier achter.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een nieuwe site, contentplatform of webshop ontwikkelen

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een informatieve website, speciaal voor B2B, waar je een whitepaper kunt downloaden. Wij ontwikkelen websites vanuit de belangen van 3 stakeholders (wat wil de gebruiker, Wat wil de organisatie en wat willen zoekmachines zoals google). We haken specialisten aan uit het marketing-, design- én development team aan, zodat de website niet alleen technisch goed werkt of gebruiksvriendelijk is, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines en er aandacht is voor conversie. Drie teams, één taak! Wil jij een nieuwe website? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of check eerst deze cases Koopmans, Van Roosmalen en CBR 'Rij bewust test'

Vertaal mijn positionering naar een sterke digitale brand experience in mijn site of platform

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een corporate website, wij ontwerpen websites vanuit 3 invalshoeken:

  1. wat wil de gebruiker
  2. Wat wil de organisatie
  3. hoe benutten we het potentieel in Google.

Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! of check eerst deze cases van Koopmans, REEF, Gielissen of Toverland

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital