Digital design bureau in Eindhoven

De digital design studio van Partout bestaat uit onderzoekers, UX designers, creatives en content-makers. Wij zijn creatief, nauwkeurig en bovenal probleemoplossend. Dit maakt ons stuk voor stuk goede vormgevers voor jouw ideeën.

Jouw doelgroep blij maken staat voorop. Ieder digitaal contactmoment dat jouw doelgroep heeft met je merk kunnen wij transformeren in een unieke merkbeleving. Hoe doen we dat? Door hen zo goed mogelijk te begrijpen en actief te betrekken in ons proces.

Hoe we design strategisch aanpakken

Design thinking is voor ons dé manier om jouw vraagstukken aan te pakken. Met dit proces ontwerpen wij samen oplossingen die de juiste balans hebben tussen gebruiksgemak, organisatiedoelen en technisch maakbaar zijn. Zo doorlopen we een ontwerpproces dat constant feedback van de organisatie, technische stakeholders, gebruikers gebruikt om ontwerpen steeds beter te maken. Of het nu gaat om een enkele digitale ervaring of de gehele customer experience, we ontwerpen de verandering die je nodig hebt.

Je ontdekt het zodra je met ons samenwerkt; we creëren een open ruimte met inzichten van je doelgroep, de beste ideeën en werken in korte termijnen snel toe naar resultaat.

Meer over Strategisch design

Moodboard dat gebruikt wordt voor workshop in branding
Moodboard dat gebruikt wordt voor workshop in branding

Versterk je merk, positionering en verhaal voor digital.

Een duidelijke merkidentiteit en positionering zijn nu waardevoller dan ooit. Bij Partout hebben we hiervoor ‘digital first branding’ ontwikkeld. Een unieke aanpak om je herpositionering vorm te geven en door te vertalen naar design, communicatie en gedrag – zowel online als offline.

Ontwerp en verbeter je website en applicaties

Van elke stap in de klantreis maken we een unieke merkbeleving. Voor converterende (marketing) websites, creatieve campagnes, of gebruiksvriendelijke webapplicaties zijn wij er voor je. Onze User experience designer ontwerpen precies datgene dat je doelgroep en je organisatie nodig heeft.

Fotoshoot
Fotoshoot

Breng je merk tot leven met contentcreatie

Van buzz tot boodschap met inhoud, wij zorgen voor content die eruit springt. Daarbij maken we alles in eigen huis, van online campagnes en social posts tot video’s en animaties.

Over open design

Opstarten

We werken niet met vastomlijnde briefings en meetings, maar in open workshops. Samen komen we los van alles wat er al ligt. We betrekken relevante stakeholders en vanuit Partout schuiven geen accountmanagers, maar specialisten aan. Zij praten in heldere taal en maken complexe zaken duidelijk.

Doorpakken

In korte, behapbare sprints gaan we samen snel vooruit en blijf je betrokken bij elke stap. Daarbij maken we prototypes van al onze ontwerpen. Zo hoef je geen statisch beeld te beoordelen, maar presenteren we klikbare pagina's die vaak al animeren. Zo heb je direct een goed beeld van de gebruikservaring van je site of app.

Valideren en verbeteren

Zodra het kan, valideren we onze ideeën bij de doelgroep. Door snel te testen, beperken we financiële risico’s en stemmen we je digitale producten, diensten of campagnes optimaal af op de doelgroep. Dat werkt meetbaar beter. We zijn dan wel open in onze samenwerking, de resultaten timmeren we graag helemaal dicht.

Daarna blijft het soepel gaan

Onze UX-designers werken samen met developers en marketeers om je site of applicatie precies goed te lanceren. Daarna blijven we graag concept owner. Dat wil zeggen dat we verantwoordelijk blijven voor de totale digitale oplossing. We houden updates en uitbreidingen in de gaten, blijven verbeteringen doorvoeren én waken over de uitgangspunten die we met je hebben afgestemd.

Hulp nodig met design?

Ben je bezig met een concreet project of juist nog een abstract idee? We praten graag met je hoe ons team jou kan ondersteunen en jouw proces met design kunnen versnellen. 

Jeroen Valkenburg helpt je graag verder
Jeroen Valkenburg

Partout is jouw digital design bureau

Partout is een digital bureau uit Eindhoven, o.a. gespecialiseerd in digital design. Wij ontwerpen en ontwikkelen merken, websites, apps en mailings en helpen bedrijven met hun branding, contentcreatie en UX/UI design. Met behulp van design helpen we jouw business vooruit en laten we de wereld een klein beetje mooier achter.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een nieuwe site, contentplatform of webshop ontwikkelen

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een informatieve website, speciaal voor B2B, waar je een whitepaper kunt downloaden. Wij ontwikkelen websites vanuit de belangen van 3 stakeholders (wat wil de gebruiker, Wat wil de organisatie en wat willen zoekmachines zoals google). We haken specialisten aan uit het marketing-, design- én development team aan, zodat de website niet alleen technisch goed werkt of gebruiksvriendelijk is, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines en er aandacht is voor conversie. Drie teams, één taak! Wil jij een nieuwe website? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of check eerst deze cases Koopmans, Van Roosmalen en CBR 'Rij bewust test'

Vertaal mijn positionering naar een sterke digitale brand experience in mijn site of platform

Je website is een belangrijk touchpoint om je (merk)belofte tastbaar te maken in een ervaring die je merkwaarden en merkpersoonlijkheid voelbaar maakt. Het is de plek waar je potentiële) klanten verleid om meer te weten te komen en waar prospects converteren naar klanten. Dit alles wil je doen met het grootst mogelijk gebruiksgemak. Of dit nu een flagship store is met een webshop, een campagnesite voor een (goed) doel, of een corporate website, wij ontwerpen websites vanuit 3 invalshoeken:

  1. wat wil de gebruiker
  2. Wat wil de organisatie
  3. hoe benutten we het potentieel in Google.

Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! of check eerst deze cases van Koopmans, REEF, Gielissen of Toverland

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital