Digital als
drijvende kracht

Nu digitale technologie en online marketing steeds meer de kern van je business raken, helpen wij je juist daar het verschil te maken.

Onze aanpak
01 Visie

Wij openen jouw digitale mogelijkheden.

Het is tijd om de traditionele rolpatronen tussen opdrachtgever en bureau te doorbreken. Schakel voortaan rechtstreeks met onze specialisten in design, marketing en development.

Digital gaat snel. Kies een partner die boven op de ontwikkelingen zit. Dan hoef je niet steeds achter de volgende hype aan te jagen. Zo ben je vrij om te doen wat het beste is voor jou. Of dat nou een nieuwe website, webshop of app is. Of de uitrol van marketing automation, een social campagne of een aangescherpte merkstrategie.

02 Onze principes

Open proces

Jouw mensen samen met onze teams design, technologie en marketing. Ontdek wat er gebeurt als je vastomlijnde briefings vervangt door een whiteboard en ruimte voor experiment. In een open proces werken we samen in sprints naar een eindproduct en resultaat toe. Gaandeweg testen we en sturen we bij. Geen flinke budgetten meer spenderen, voordat je ook maar iets geleerd hebt.

Eerst loskomen van wat je gewend bent.

Dit doen we door samen te komen en via design thinking tot resultaten te komen. Eerst loskomen van wat je gewend bent. In een open proces is alles mogelijk. We betrekken relevante stakeholders en vanuit Partout schuiven geen accountmanagers, maar specialisten aan. Zij praten in heldere taal en maken complexe zaken duidelijk.

Open producten en diensten

Wij kunnen je project van strategie tot en met uitvoering helemaal uit handen nemen, maar ook de werkzaamheden onderling tussen jouw team en onze specialisten verdelen. Binnen de kaders van budget en tijd gaan we aan de slag met je digitaal project, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of een content/marketingplan. We ontwikkelen open source zodat jij er in de toekomst zelf mee verder kan.

Alles is transparant: we meten en valideren continue.

Als het gaat om leadgeneratie zijn we zó zeker van onze zaak dat we graag performance based werken. Een deel van onze beloning baseren we dan op daadwerkelijk gerealiseerd rendement. Zo ondernemen we echt mee en delen we onze successen.

Open partnership

Wij vullen jouw marketing en sales experts aan met onze specialisten In een open partnership vullen we jouw team aan met de skills die missen en je schakelt rechtstreeks met onze experts in design, technologie en marketing. Samen leren we iedere dag bij zodat we nieuwe technologieën voor jou kunnen ontsluiten.

Een team van specialisten dat met je meegroeit

Gaat je vraag verder dan de gerichte inzet van een specialist, dan stellen we een dedicated team voor je samen. Hoe groot dat team is en uit welke mensen het bestaat, is afhankelijk van je ambities en digitale volwassenheid. Ook hier geldt: jouw situatie en doelstellingen zijn leidend. In een open samenwerking vormen we ons naar jouw wensen.

We streven ernaar onszelf overbodig te maken

Wil je het digital kennisniveau van je team (of jezelf) verhogen? Onze maatwerktraining zijn snel in te zetten, actueel en pragmatisch. Training on the job behoort ook tot de mogelijkheden! Onze specialist ‘loopt’ mee met jouw team en traint rondom lopende projecten. We zijn lid van DUTCH DIGITAL AGENCIES een groep van toonaangevende digitale bureau's in Nederland en LINKEDIN en GOOGLE partner om onze kennis op niveau te houden.

03 Digitale transformatie

Digitale transformatie heeft wat ons betreft niets te maken met dure adviezen en dikke rapporten.

Op basis van 20 jaar ervaring weten we dat digitale transformatie een proces is dat groeit in de praktijk. Door gewoon samen aan de slag te gaan.

Onze rol passen we daarbij aan jouw groeipad aan. Gaandeweg helpen we jou je eigen digitale competenties te versterken met tools en training. Daardoor kun je steeds meer zelf en gaan de mogelijkheden van digital alsmaar verder open.

Tegelijkertijd leren we je organisatie steeds beter kennen, komen we pro-actief met slimme ideeën en maken we je merkbelofte voelbaar in elk digitaal contactmoment.

Dat is wat ons drijft. Vanuit je merk openingen zoeken om bijzondere digitale ervaringen te creëren. Krachtig, simpel en positief. Zo maken we jouw merk elke dag sterker online, met meer omzet en hechtere klantrelaties als resultaat

04 Samenwerken

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Een samenwerking begint bij ons met een goed gesprek. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij laten zien hoe we jou kunnen helpen. We nemen je graag mee in onze werkwijze waarin we samen werken aan het realiseren van jouw ambities. Wij doen niet aan jaarcontracten, maar hebben wel jarenlange parterships met onze klanten. Maar het begint bij jou: bel of Whatsapp ons of laat een bericht achter.

Neem contact met ons op
Jeroen Valkenburg Strategy Director Telefoon: +31 (0)40 285 15 25
Jeroen Valkenburg

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital