Eén specialist in huis of héél Partout naast je?

We werken met drie zelfstandige, gespecialiseerde teams. Afhankelijk van je vraag schakel je direct met de specialisten van DesignDevelopment of Marketing. Zodra het nodig is, vinden de teams elkaar en trekken alle creatieve, technologische en (marketing)strategische specialisten samen op als één digital partner.

Workflow 1

Open workshops

We werken niet met vastomlijnde briefings en meetings, maar in open workshops. In co-creatie komen we los van alles wat er al ligt.

Workflow 2

Stakeholder & specialisten

We betrekken relevante stakeholders en vanuit Partout schuiven geen accountmanagers, maar specialisten aan. Zij praten in heldere taal en maken complexe zaken duidelijk.

Workflow 3

Behapbare sprints

In korte behapbare sprints gaan we samen snel vooruit en blijf je betrokken bij elke stap. Gaandeweg testen we en sturen we bij. Geen flinke budgetten meer spenderen, voordat je ook maar iets geleerd hebt.

Digitale transformatie heeft wat ons betreft niets te maken met dure adviezen en dikke rapporten. Het is een proces dat groeit in de praktijk. Door samen aan de slag te gaan. Onze rol passen we daarbij aan jouw groeipad aan. Gaandeweg helpen we jou je eigen digitale competenties te versterken met tools en training. Daardoor kun je steeds meer zelf en gaan de mogelijkheden van digital alsmaar verder open. Ook wij leren elke dag bij, zodat we nieuwe technologieën voor jou kunnen ontsluiten.

Tegelijkertijd leren we je organisatie steeds beter kennen, komen we pro-actief met slimme ideeën en maken we je merkbelofte voelbaar in elk digitaal contactmoment. Dat is wat ons drijft. Vanuit je merk openingen zoeken om bijzondere digitale ervaringen te creëren. Krachtig, simpel en positief. Zo maken we jouw merk elke dag sterker online, met meer omzet en hechtere klantrelaties als resultaat.

De specialist die je nodig hebt 

Heb je een specifieke vraag? Dan tuigen we geen projectteam op, maar helpen we je heel gericht verder. Een of meerdere van onze specialisten komen jouw eigen digital team versterken, desgewenst op locatie. Je kunt ook in alle openheid specifieke werkzaamheden aan ons uitbesteden, dat werkt snel, efficiënt en overzichtelijk. 

Een team dat bij je past 

Gaat je vraag verder dan de gerichte inzet van een specialist, dan stellen we een dedicated team voor je samen. Hoe groot dat team is en uit welke mensen het bestaat, is afhankelijk van je ambities en digitale volwassenheid. Ook hier weer geldt: jouw situatie en doelstellingen zijn leidend. In een open samenwerking vormen we ons naar jouw wensen. De samenwerking zelf spreken we één van de drie P’s af: project, partnership of performance. 

Project

Wij kunnen je project van strategie tot en met uitvoering helemaal uit handen nemen, maar ook de werkzaamheden onderling verdelen. Binnen de kaders van budget en tijd gaan we aan de slag met je digitaal project, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of een content/marketingplan.

Partnership

Als partner van je organisatie lopen we langere tijd met je mee en overzien we de hele digitale klantreis. Die kunnen we ontwikkelen, inrichten, beheren en optimaliseren. Samen bepalen we de volgorde van werkzaamheden en welke inzet het beste bijdraagt aan je doelstellingen.

Performance

Als het gaat om leadgeneratie zijn we zó zeker van onze zaak dat we graag performance based werken. Een deel van onze beloning baseren we dan op daadwerkelijk gerealiseerd rendement. Zo ondernemen we echt mee en delen we onze successen. 

Training

Wil je het digital kennisniveau van je team (of jezelf) verhogen? Onze maatwerktraining zijn snel in te zetten, actueel en pragmatisch. Training on the job behoort ook tot de mogelijkheden! Onze specialist ‘loopt’ mee met jouw team en traint rondom lopende projecten.

Met deze aanpak maken we dit werk 

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar onze beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital