Met trots presenteren wij... De nieuwe experts van Partout!

Kristianne Lie Kwie
Kristianne Lie Kwie
Kristianne Lie Kwie | Blog | 25 augustus 2021
Blog | 25 augustus 2021

Sander

Sander is een Search Specialist met een scherp oog voor analytics. Zijn dagelijkse bezigheden bestaan uit het bedenken, inrichten en optimaliseren van Search campagnes. Daarbij gaat hij heel gestructureerd te werk. Hij zorgt ervoor dat de afgesproken KPI’s worden overtroffen en zal altijd het maximale uit het beschikbare budget halen. Sander is een echte aanpakker, zowel op het werk als daarnaast. Geen uitdaging is hem te groot. Letterlijk. Zo heeft hij recentelijk in Limburg een bouwval gekocht en is die zelfstandig aan het renoveren tot een heus paleis.  

Floor

Floor houdt zich vooral bezig met Email-, Social Media- en Contentmarketing. Met een journalistieke achtergrond is schrijven een tweede natuur voor deze Eindhovense. Floor is leergierig en oplossingsgericht. Daarnaast is ze geïnteresseerd in gedragsbeïnvloeding en past haar kennis graag toe in de praktijk. Wat Floor leuk vindt aan Partout? De diversiteit! Verschillende soorten klanten en werkzaamheden zorgen voor een dynamische job. Floor is vrolijk (behalve als ze honger heeft), houdt van festivals, discomuziek en steekt graag anderen aan met haar enthousiasme.

Toby

Toby is bij ons aan de slag als SEO-specialist. Hij weet alles op het gebied van SEO-technische optimalisaties, SEO-copywriting en linkbuilding. Geen enkel zoekwoord is voor hem onbekend en posities in google zijn er om verbeterd te worden. Maandelijks is hij voor verschillende klanten aan de slag, waaronder CBR, Dr. Oetker en Brainport Eindhoven, met SEO-werkzaamheden om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines Google en Bing. Toby is een echte sportieveling. Skeeleren, fitnessen, hardlopen; hij doet het allemaal. Daarnaast is hij een echte wijnliefhebber. Guilty pleasure? Frikandellen!

Miranda

Miranda is recent toegevoegd als projectmanager aan het development team en is een professioneel regelaar. Ze komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar werkt al zo’n 4,5 jaar als projectmanager in Eindhoven en omstreken. Miranda is een echte aanwinst voor Partout door haar uitstekende plan- en organiseer skills, warme persoonlijkheid en assertieve houding. Ze weet haar vrouwtje te staan tussen de (voornamelijk) mannelijke collega's in het development team bij Partout. Als ze niet aan het werk is, vind je haar terug in de sportschool waar ze zich uitleeft op een boksbal of tot rust komt tijdens een lesje pilates. Verder is Miranda een echte Bourgondiër en gaat graag uit eten of borrelen met vrienden.

Daniel

Daniel is de nieuwste aanwinst van team development. Hij is medeverantwoordelijk voor de technische kant van de mooiste digitale creaties van onze klanten. Van websites, tot webshops, Daniel is your guy! Hij duikt graag diep in de code en is daarnaast een sociaal dier. Zowel tijdens als naast het werk. Als Daniel niet aan het werk is, houd hij zich bezig met sporten en plezier maken met vrienden. Bij de cafés in Weert is Daniel dan ook een bekend gezicht!   

Silvie

Met een achtergrond in de uitzendbranche is Silvie een kei in het enthousiasmeren en activeren van mensen. Een uitstekende kwaliteit voor een digital marketeer. Silvie houdt zich vooral bezig met Social Media marketing. Daarbij mixt ze haar strategische inzicht met een flinke dosis mensenkennis en creativiteit. Haar ervaring met trainen en opleiden past helemaal binnen open digital: ze deelt haar kennis en brengt in een open partnership jouw business vooruit. De Brabantse is een echte levensgenieter en houdt van lekker eten met vrienden, een potje padel en avontuurlijke stedentripjes met haar gezin.

Ben jij onze volgende collega? Partout groeit! Bekijk onze vacatures en wie weet ben jij onze nieuwe digitale expert.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital