Web development bureau in Eindhoven

We zijn jouw development bureau in een digitale wereld. De gebruiker is daarbij altijd leidend. We bouwen je website, shop, webapplicatieapp of campagne en zorgen dat alles perfect met elkaar samenwerkt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en 100+ websites, webapplicaties en e-commerce oplossingen ontwikkeld.  

Hoe we technologie strategisch aanpakken

Het opzetten van een goed digitaal ecosysteem is de sleutel van je digitale business. Door verschillende platformen & systemen met elkaar te verbinden, kunnen we data overal ontsluiten én verzamelen. Zo bedienen we gebruikers aan de voorkant zo gericht en persoonlijk mogelijk. Aan de achterkant maken we het leven van content- en applicatiebeheerders makkelijk én voorzien we marketeers van alle inzichten die nodig zijn om op te sturen.

Zet nu de eerste stap naar een nieuwe website of app

Plan 30 minuten (gratis) met een technologie expert van Partout en bepaal de next steps voor jouw nieuwe site of webapp!

Partout is jouw development bureau

Wij bouwen websites, content platformen, webshops en digitale applicaties die meegroeien met de doelstellingen van je bedrijf en met een oog op de toekomst. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website (CMS), het opzetten van een digital experience platform (DXP), e-commerce platform (webshop), of het ontwikkelen van een web applicatie; onze web developers zijn voortdurend bezig met vernieuwende oplossingen en kwalitatieve hoogstandjes voor onze klanten.

Gezamenlijk bekijken wij op basis van de eisen van nu en de wensen voor later welke techniek het beste aansluit. Partout is niet gebonden aan een specifieke tool of set van tools dus zal altijd adviseren wat de beste oplossing is voor jouw business.

Alle deuren staan open

Wij zijn een full service web development bureau. Onze developers werken binnen Partout samen met andere experts op het gebied van onder meer SEO, UX design en online marketing. Zo ben je zeker van maximale impact vandaag én schaalbaarheid voor morgen.

Weten wat Partout voor jouw organisatie kan betekenen?

De web developers van Partout zijn specialisten in verschillende technieken. 

Stel jezelf open voor technologie

Wij zijn een web development bureau met creatieve ideeën en beheersen de technologie om deze digitaal tot leven te wekken. Jij kent je bedrijf, markt en product. In co-creatie is er niemand die ons kan kloppen.

Opstarten

We werken niet met vastomlijnde oplossingen en platformen, maar zoeken de beste oplossing voor de vraag. Hierbij houden we rekening met nu, maar ook met de stip aan de horizon. Zo leggen we een goed technisch fundament voor de toekomst. Daarbij betrekken we relevante stakeholders en vanuit Partout schuiven geen accountmanagers, maar technische specialisten aan. Zij praten in heldere taal en maken complexe zaken duidelijk.

Doorpakken

In korte, behapbare sprints gaan we samen snel vooruit en blijf je betrokken bij elke stap. De software die we gebruiken is transparant: je kunt makkelijk meekijken en onze online project tooling maakt het hele proces inzichtelijk.

Valideren en verbeteren

Zodra het kan, valideren we onze voortgang door middel van tussentijdse opleveringen of sprintdemo’s. Door snelle (deel)opleveringen, beperken we financiële risico’s en stemmen we je digitale producten, diensten of campagnes optimaal af op de doelgroep. Dat werkt meetbaar beter. We zijn dan wel open in onze samenwerking, de resultaten timmeren we graag helemaal dicht.

Daarna blijft het soepel gaan

Onze developers kijken altijd door de ogen van de klant én de beheerders. Zo maken we niet alleen duidelijke en prettig werkende websites aan de voorkant, maar besteden we ook aandacht aan goed beheersbare websites aan de achterkant. Met Partout als je development bureau weet je zeker dat alles soepel blijft lopen. We houden updates en uitbreidingen in de gaten, blijven verbeteringen doorvoeren én waken over de uitgangspunten die we met je hebben afgestemd.

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital