Online marketing bureau Eindhoven

Meer groei, meer omzet, meer leads. Wat je doelstellingen ook zijn, ons team helpt je om je marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten.

Afhankelijk van je wensen en capaciteit, kunnen wij al je online marketing activiteiten verzorgen of we geven je tools in eigen hand. Van social media training tot Analytics workshops; zo openen wij de mogelijkheden van digital voor jou.

Welke marketinguitdaging heb jij?

Vertel ons jouw uitdaging, ambitie of doel en wij vertellen jou wat je volgende stap is! In een gesprek van 30 minuten stellen we kritische en prikkelende vragen en komen we terug met een plan van aanpak waar je mee aan de slag kunt. Ben jij klaar voor die volgende stap? 

Hoe we marketing strategisch aanpakken

Partout helpt je om je marketingbudget zo effectief mogelijk te besteden. SEO, social of campagnes? Vertel ons je doelstellingen en wij vertellen je hoe je ze bereikt. Sterker nog, naast strategisch advies verzorgen we de volledige creatieve én technische realisatie. Dat kan eenmalig, maar ook in de vorm van een marketingabonnement.

Vanaf € 3.000,- per maand zijn wij je strategische online marketing partner. We monitoren, sturen bij en houden je continu op de hoogte van de resultaten. Zo openen wij digital voor je.   

Precies het team dat je nodig hebt

Het marketingteam van Partout bestaat uit experts op het gebied van search, social media, data, content, marketing automation, e-mail marketing, gedragspsychologie en meer. Afhankelijk van je doelstellingen stellen we een team samen dat voor je aan de slag gaat.

Waar ligt jouw focus?

Wij helpen je bij: naamsbekendheid opbouwen, verkeer naar je website of app vergroten, meer conversie realiseren, nieuwe medewerkers aantrekken, meer webshopverkopen realiseren, meer omzet halen uit leads en klanten, inzicht krijgen in de resultaten van marketingactiviteiten…en nog veel meer.  

Meest gestelde vragen

Ik werk al met inhouse marketeers en een andere partij(en), maar zoek een aanvulling op mijn team, kan ik hiervoor bij jullie terecht?

Dit kan zeker. Wij kijken graag welke aanvulling jij nodig hebt op je bestaande team. Hoe groot dat team is, en welke samenstelling bepalen we samen.

Hoe flexibel zijn jullie met uren en opzeggen?

Wij doen niet aan vaste abonnementen. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Bij ons werkt een samenwerking alleen als we er beide vertrouwen in hebben. Een langdurige samenwerking met ons is dus een keuze.

Hoe gaan we dagelijks samenwerken en hoe verloopt de communicatie?

Wij werken graag in samenwerkingstools, zoals Jira & Confluence en hebben regelmatig stand ups en tussentijdse updates. Je schakelt rechtstreeks met de specialist, of gewenst met één aanspreekpunt. Het proces stemmen we graag gezamenlijk met elkaar af.

Hoe borgen jullie de kennis als er een medewerker vertrekt?

We delen kennis altijd in het hele team. Zo blijft kennis niet hangen bij één persoon. Omdat wij werken met samenwerkings tools, is altijd iedereen op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Hoe borgen jullie de voortgang en monitoren/rapporteren de resultaten?

Onze marketeers zijn altijd bezig met wat de beste activitieten zijn voor jouw doel. Dit wordt maandelijks gemonitord en besproken en we tonen de resultaten in een real time dashboard. Zo kan iedereen op elk moment zien wat de status is. De resultaten en learnings borgen we voor in de toekomst.

Welke expertises hebben jullie inhouse?

Ons marketing team heeft verschillende expertises, zoals: Advertising, Analytics, Content, CRO, Data, E-mail-, Marketing Automation, Performance, Psychologie, Social-, SEO, SEA en Strategie.

Hoe nemen jullie ons proactief mee in de nieuwste digitale ontwikkelingen die voor ons relevant zijn?

Naast onze maandelijkse nieuwsbrief is onze visie open digital. Wij delen regelmatig kennis via LinkedIn en onze blogsectie op de website. Maar zien wij een ontwikkeling die voor onze klanten relevant is, dan delen we dit direct met het team! Korte lijntjes en open communicatie, dat is open digital.

Altijd een passende oplossing

Start up Start up

Je bent op zoek naar autoriteit in de markt, het realiseren van naamsbekendheid en het genereren van leads/omzet. Je budget is beperkt, dus jij wilt aan de slag met 1 à 2 digitale activiteiten die het meeste rendement opleveren.

Wij zijn transparant over kosten en realistisch over te verwachten resultaten.

Dit kan bij ons al vanaf €3.000,-

Scale up/ MKB Scale up/ MKB

Je hebt marketeers in huis, maar je digitale mist kennis of capaciteit. Gaat je vraag verder dan de gerichte inzet van een specialist, dan stellen we een dedicated team voor je samen. In een open samenwerking vormen we ons naar jouw wensen.

Dit kan al vanaf €5.500,-

Enterprise Enterprise

Is jouw situatie uniek, dan komen we met een unieke oplossing. Wij trainen en challengen jouw team, zorgen voor vlotte processen, adviseren over de juiste tools en zetten samen met jou de volgende stap in digitale transformatie. Zo zorgen we ervoor dat jouw marketing- en salesinspanningen veel meer resultaat opleveren.

Prijs op maat

Zullen we kennismaken?

Neem contact met ons op en plan direct een kennismakingsgesprek in of bel direct met Kristianne: 06 53 58 70 19

Kristianne Lie Kwie Marketing Lead
Kristianne Lie Kwie

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital