Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Blog

Partout aangesloten bij DDA

Geschreven door Jeroen Valkenburg op 5 juli 2017

Partout digital native agency heeft zich onlangs aangesloten bij Dutch Digital Agencies (DDA). De branchevereniging en kennisorganisatie voor de beste digitale bureaus in Nederland. Bij DDA zijn digitale bureaus aangesloten vanuit heel Nederland, om kennis en ervaring met elkaar te delen. DDA stimuleert als branchevereniging op deze manier innovatie en professionalisering van de branche om zo de gehele digitale bureau sector naar een hoger plan te tillen.

“Partout sluit zich graag aan bij het netwerk van de DDA. Wij geloven in samenwerking en kijken uit naar de dialoog met collega bureaus over de ontwikkelingen binnen digital. Daarnaast hechten we waarde aan kennisdeling bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsvoering en wetgeving. Lidmaatschap van de DDA draagt bij aan ons proces tot verbetering van onze dienstverlening.”, aldus Rob Peijnenburg, Managing director Partout.

DDA organiseert regelmatig workshops, netwerkbijeenkomsten, masterclasses en kennissessies binnen de digitale branche. Ook zet DDA zich in om bureaus internationaal te laten groeien, aangezien deze markt niet alleen in Nederland sterk groeit, maar ook buiten de grenzen steeds meer terrein wint.

Bekijk de pagina van Partout op DDA.

9Vacatures open!