Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Blog

KNSB gaat samenwerking aan met Partout digital native agency

Geschreven door Kristianne Lie Kwie op 26 oktober 2017

Het Olympisch schaatsseizoen staat voor de deur. Als het aan de KNSB en Partout digital native agency ligt, een seizoen vol prachtige schaatsmomenten voor de schaatsfans. Partout zal haar digitale expertise inzetten om de KNSB te ondersteunen met relevante content, acties en campagnes op schaatsen.nl, zodat schaatsfans dit seizoen volop kunnen genieten van het moois dat de schaatssport te bieden heeft.

De KNSB heeft samen met KPN het platform schaatsen.nl opgericht. Inmiddels is schaatsen.nl uitgegroeid tot het platform voor de schaatsfan met elke winter zo’n 1,8 miljoen trouwe bezoekers. Partout digital native agency, een digitaal bureau uit Eindhoven, is gevraagd om de meerjaren digitale strategie van schaatsen.nl te vertalen naar een marketing- en communicatieplan en campagnes voor aankomend schaatsseizoen. Denk aan online content en acties voor fans, social media ondersteuning, data-analyse, databasemarketing en conversie-optimalisatie. Hierbij staan twee doelen centraal: promotie van de schaatssport en het creëren van een optimale beleving van de schaatssport voor de schaatsfans.

Partout zal tot en met de Olympische Spelen van 2018 in PyeongChang samenwerken met de KNSB, hoofdsponsor KPN en eventpartners House of Sports en TIG Sports om de doelstellingen te bereiken. Voor de Sprint app wordt samengewerkt met Sportunity.

Michaël van Rijn, manager digitale kanalen bij de KNSB: “In het Olympisch seizoen staat de schaatssport volop in de belangstelling. Samen met Partout willen we fans hier zo veel mogelijk van laten genieten; maar ook nieuwe bezoekers enthousiast maken voor al het moois dat de schaatssport te bieden heeft.“

“Ik kijk er erg naar uit om met mijn collega’s van Partout aan de slag te gaan voor de KNSB”, aldus Kristianne Lie Kwie, Sr. Content Marketeer bij Partout d.n.a. “Doordat we bij Partout verschillende expertises hebben op het gebied van digital marketing en strategie, kunnen we effectief werken aan werving en binding van fans. Wij beginnen niet opnieuw, maar bouwen samen met het team van Schaatsen.nl, House of Sports, TIG Sports en KPN verder aan een optimale fanbeleving en het verzilveren van kansen op het gebied van fan marketing.”

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!