WooCommerce

Om een laagdrempelige webshop in te richten, kom je snel uit bij WooCommerce: dé e-commerce plugin van WordPress. 

Uit onderzoek blijkt dat ruim 40% van de websites draait op WordPress. Als gekeken wordt naar websites met een CMS dan is dat percentage zelfs 64%. Het is dan ook niet gek dat er met WooCommerce meer dan 5 miljoen webshops zijn ontwikkeld. De integratie van WooCommerce is op verschillende manieren mogelijk, bijvoorbeeld als volledig nieuwe webshop. Een andere manier om WooCommerce te integreren is binnen een bestaande WordPress-website met daarin bijvoorbeeld een productcatalogus.

De voordelen van WordPress en WooCommerce

WordPress wordt gezien als een gebruiksvriendelijk CMS met heel veel mogelijkheden dankzij de plug-ins die worden ondersteund binnen het platform. WooCommerce is de plug-in waarmee een webshop geïntegreerd kan worden binnen een website. Met een groot aantal standaard blokken is het mogelijk om relatief snel een webshop op te zetten en in te richten. 

De mogelijkheden van WooCommerce 

WooCommerce is eenvoudig te koppelen aan betaalproviders, zoals Mollie, Sisow of Adyen, en aan verzendpartners zoals PostNL en DHL. Tevens zijn er binnen WooCommerce veel plug-ins en functionaliteiten beschikbaar om uit te breiden. Denk daarbij aan abonnementen, kortingscodes, business-to-business verkoop, prijsgroepen voor bepaalde gebruikers, PDF-facturen, Google Shopping feeds en nog veel meer. Kortom, WooCommerce is een compleet webshop-pakket dat zeer gebruiksvriendelijk is. 

De WooCommerce specialist van Eindhoven

Overweeg je om een webshop te beginnen? Dan kan WooCommerce een hele goede keuze zijn. Wij kunnen je helpen met het bouwen en inrichten van je webshop en je faciliteren om door te groeien met dit e-commerce platform.  

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze diensten en wil je graag wat voorbeelden van WooCommerce zien? Wij helpen je graag verder! 

Benieuwd of WooCommerce het beste bij jouw business past?

Wij hebben een SWOT analyse gemaakt van vijf populaire E-commerce platformen. Hierin worden WooCommerce, Magento, Shopify, Shopware en Sylius met elkaar vergeleken.

Vul het formulier in en ontvang de whitepaper gratis in je mailbox

Onze expert zegt:

Maarten de Groot Partout
Maarten,
Lead developer
  • Samen zoeken we naar het meest geschikte platform
  • De juiste basis voor nu
  • Het juiste fundament voor de toekomst

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital