Content marketing bureau Eindhoven

Content vormt de rode draad van elke digitale strategie. Wij zijn experts in het bedenken, maken en monitoren van een breed scala aan content. Denk aan SEO-geoptimaliseerde websiteteksten, video's, animaties, whitepapers en blogs. Er is altijd wel een vorm van content die voldoet aan jouw wensen én belangrijker; aan de wensen en behoeften van je doelgroep. 

Content marketing is een verzamelnaam voor het inzetten van informatie (content), gericht op doelgroepen om uiteindelijk je marketingdoelstellingen te bereiken. Samen met de specialisten van Partout openen we de digitale wereld die content marketing heet.

Waarom content marketing?

Het doel van content marketing is aandacht krijgen van je publiek of doelgroep voor jouw merk of organisatie. Deze aandacht resulteert uiteindelijk in winstgevende klantacties. Daarbij vervult content marketing een belangrijke rol voor de vindbaarheid van websites: goede content helpt om meer websitetraffic te genereren en zorgt voor een hogere SEO-positie. Daarnaast draagt content marketing bij aan het genereren van ambassadeurs voor je merk. Deze ambassadeurs zullen positief over je merk of organisatie praten en op die manier zorgen voor nieuwe klanten. Maar hoe zorg je voor goede content? Dat is waar wij je bij kunnen helpen.

Wil je zelf aan de slag met content marketing? Lees dan eens ons blog over content marketing met de content cyclus of download hier onze contentkalender.

Wat maakt content goed?

Content is de rode draad in alle online en offline marketingactiviteiten. Om content marketing optimaal in te zetten is het van belang om opgemerkt te worden. Zorg dat de juiste informatie bij de juiste doelgroep terecht komt. Daarvoor moet je goed in kaart brengen wie je doelgroep is en hoe je deze het beste kunt bereiken. Wees creatief, zorg dat je op de hoogte bent van de laatste trends én speel hierop in.

Tevens is het bij content marketing belangrijk om content aan te passen aan de verschillende kanalen die er zijn. Iemand die op zijn telefoon op Facebook zit is minder geïnteresseerd in een uitgebreide instructievideo, dan iemand die op zoek gaat naar een how-to video op YouTube. Tenslotte kun je content personaliseren met behulp van data. Zo bied je de juiste content aan in de juiste vorm, via het juiste kanaal en op het juiste moment in elke fase van de klantreis! Een contentkalender kan hierbij helpen.

Waarom content marketing bij Partout?

Onze content marketeers zijn experts in het bedenken, maken en monitoren van content. We zijn communicatief sterk en excelleren in het creëren van o.a. blogs, nieuwsartikelen, whitepapers, video’s, podcasts, social media berichten, graphics en animaties.

Omdat er zo veel verschillende soorten content zijn, vraagt dit flexibiliteit en een breed scala aan expertises van onze specialisten. We vinden kennisoverdracht belangrijk bij content marketing en daarom bieden we ook workshops aan in combinatie met een training on the job zodat je zelf aan de slag kan met onze tools en sjablonen. Ook kun je bij ons terecht voor het uitwerken van een content marketingstrategie. Daarbij brengen we allereerst je content marketingstrategie in kaart, om deze vervolgens samen naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van je wensen en capaciteit, zijn onze specialisten de aanvulling van jouw team of nemen we werk uit handen.

Partout: hét content marketing bureau voor jouw bedrijf

Wil je zelf aan de slag met content marketing? Lees dan ons contentmarketing met de content cyclus blog. Hierin staat stap-voor-stap uitgelegd hoe je zelf aan de slag kan met content marketing. Wil je nog wat inspiratie op doen, lees dan eens ons blog over de inspiratiesessie: ‘Content: van strategie tot creatie’. Geïnteresseerd geraakt in onze content marketing dienst? Kom dan vrijblijvend in contact met Partout, hét online marketing bureau in Eindhoven, en wij helpen je graag verder.

Meer weten over Content marketing?
Kom in contact met een content specialist van Partout

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital