CMS

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke website die je goed zelf kunt onderhouden, óf kan je bestaande website wel een opfrisbeurt gebruiken? De eerste stap in het opzetten van je nieuwe website of platform is het kiezen van een CMS.

Wij hebben veel kennis en expertise op het gebied van website development en open source content management systemen. Een CMS is een tool die het mogelijk maakt om op een eenvoudige wijze content binnen een website of platform te beheren. Middels een beheerbaar CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer of programmeur bijvoorbeeld teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen en video's plaatsen op de site.

Welk CMS is geschikt voor jou?

Onze developers hebben ervaring met meerdere systemen. Onder het motto 'open source als het kan, maatwerk als het moet' bepalen we samen welk (open source) CMS (denk aan WordPressTYPO3 of Drupal) het meest geschikt is voor het behalen van de doelstellingen die je voor ogen hebt. Belangrijke uitgangspunten voor een goede selectie zijn:

  • Complexiteit van de campagnes of websites
  • Rollen en rechten in het CMS
  • Huidige kennis van een CMS binnen jouw organisatie
  • Benodigde maatwerk of plug-ins om jouw doelstellingen te behalen
  • Integratie met andere applicaties
  • Groeipad van de campagne, website of applicatie

Heb je moeite met het bepalen van het meest geschikte CMS voor jou, of interesse in een demo? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital