Webshop Development

Online winkelen is booming. Een webshop biedt talloze mogelijkheden om verkoop te stimuleren, naamsbekendheid te vergroten en eventuele nieuwe businesskansen te ontdekken. Een goede investering dus! Bij Partout, hét full service web development bureau, helpen de developers je graag met jouw webshop.

webshop laten maken - webshop development
webshop laten maken - webshop development

Webshop development, ook wel e-commerce development genoemd, is het ontwikkelen van e-commerce platforms die online winkelen en betalen mogelijk maken voor je klanten. Daarbij is het van belang dat de webshop wereldwijd toegankelijk is, op elk moment van de dag. Webshops maken vaak gebruik van open source systemen zoals Magento, WooCommerce, Shopware of een van de andere bekende systemen. Deze systemen kunnen communiceren met andere software van jouw bedrijf, zoals de administratie van de voorraad of de beschikbaarheid van de bezorgservice. Samen met de developers van Partout kijken we naar het e-commerce systeem dat het beste past bij jouw webshop.

Waarom een webshop laten maken?

Als je wilt concurreren met andere bedrijven is het belangrijk dat je webshop het neusje van de zalm is. Met andere woorden: je webshop moet goed werken, én aantrekkelijk ogen. Maar er komt meer kijken bij een succesvolle webshop bouwen. Denk ook aan de combinatie met zoekmachine optimalisaties om te zorgen dat je online beter vindbaar bent. Daarnaast is het van belang dat de webshop wordt gemonitord en geoptimaliseerd wanneer dit nodig is. Want de concurrentie zit ook niet stil. Daarbij is ons advies om het meteen serieus aan te pakken. Partout kan hierbij helpen. Wij zorgen voor een kwalitatief fundament waarmee de webshop nu stabiel en optimaal draait, maar tevens op de toekomst is voorbereid. Het voordeel hiervan is dat je de webschop vervolgens relatief gemakkelijk en snel kunt optimaliseren. Jij blij, wij blij!

Een webshop laten maken door Partout!

Wij zijn een full service webshop development bureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van gepersonaliseerde e-commerce webshops. Hierbij bepalen we, aan de hand van de eisen van nu en de wensen voor later, het meest geschikte e-commerce platform. Omdat Partout qua kennis niet beperkt is tot één open source platform zal dit advies altijd op maat zijn. Samen creëren we een beleving die aansluit bij de behoefte van jou en je klanten. Daarbij hebben wij specialisten in huis die helpen met de randzaken die je webshop naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van marketing, gebruikerservaring en design. Bij ons vind je geen vooraf dichtgetimmerde scope of waterval (tenzij dit gewenst is), maar transparantie. Je kijkt mee bij elke stap die we zetten.

Meer informatie over het laten bouwen van een webshop? Kom vrijblijvend in contact met de webshop developers van Partout, hét web development bureau in Eindhoven, wij helpen je graag verder.

Een greep uit onze webshop projecten

Webshop Rookvrij

In samenwerking met de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds is er een website ontwikkeld om aandacht te vragen voor de generatie mensen die is opgegroeid in een rookvrije omgeving, of te wel; de Rookvrije Generatie. Om het bestellen van artikelen van de Rookvrije Generatie eenvoudiger te maken is er een open-source webshop in WooCommerce gemaakt. Door het gebruik van WooCommerce kunnen we een website ombouwen tot een webshop. Daarbij is WooCommerce met name geschikt voor kleine tot middelgrote webshops, perfect voor een organisatie zoals Longfonds.   

YAM webshop

Voor YAM Glutenvrij hebben we een webshop ontwikkeld zodat klanten hun glutenvrije brood en banket voortaan online kunnen bestellen. Daarvoor hebben we gebruik gemaakt van een website in WooCommerce. Bij deze webshop is snelheid van het bestelproces bij het online verkopen van versproducten natuurlijk erg belangrijk. Daarom is er een koppeling gemaakt met Sendcloud. Sendcloud automatiseert veel stappen die het besteltraject makkelijker maakt. Denk aan het automatisch exporteren van bestellijsten vanuit de webshop naar de bakkerij. Op die manier kunnen de producten worden gebakken op basis van de bestellingen die binnenkomen. Zo wordt er nooit meer geproduceerd dan nodig is! De webshop voldoet aan alle eisen van YAM en haar klanten. Zij blij, wij blij!  

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital