Email marketing bureau Eindhoven

E-mail marketing is het beste kanaal om een 1 op 1 relatie met je doelgroep op te bouwen. Je zet het in om je doelgroep te activeren, inspireren of te informeren, als geïntegreerd onderdeel van een digitale strategie.

E-mail marketing op maat en afgestemd op jouw strategie. Partout is een e-mail marketing bureau met jaren ervaring in de organisatie en uitvoering van succesvolle e-mail marketing campagnes. Samen maken we goede en mooie e-mails die werken. Zo simpel is het.

E-mail marketing is het kanaal met de hoogste ROI binnen digital marketing. Met e-mail marketing heb je oneindig veel mogelijkheden én je kan er een groot publiek 1-op-1 mee bereiken. De kracht van dit marketingmiddel wordt vaak onderschat. Zonde, want met mail marketing sta je direct in contact met geïnteresseerde klanten. Partout helpt om je doelgroep te activeren, inspireren of informeren, als geïntegreerd onderdeel van een digitale strategie. Wil jij aan de slag met succesvolle email campagnes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen openen we de mogelijkheden van E-mail marketing.

Waarom e-mail marketing?

E-mail marketing is niet de meest nieuwe online marketing tool. Sterker nog, e-mail marketing bestaat al sinds 1978. Ondanks haar ‘leeftijd’, blijft e-mail marketing één van de effectiefste tools voor het bereiken en activeren van je doelgroep. E-mail marketing is bij uitstek hét kanaal dat als persoonlijk wordt ervaren. E-mail marketing heeft bovendien een enorm goede ROI (Return on investment) en is makkelijk te automatiseren door middel van Marketing Automation.

E-mail marketingstrategie

Het succesvol inzetten van e-mail marketing begint met een goede e-mail marketing strategie. Met andere woorden, met simpelweg een maandelijkse digitale nieuwsbrief ben je er nog niet. Een e-mail marketing strategie omschrijft hoe je doelstellingen gaat realiseren, welke stappen daarvoor nodig zijn en hoe dat past binnen alle marketingactiviteiten. Vaak wordt e-mail marketing als onderdeel opgenomen in een breder online marketing plan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wel is het belangrijk om te kijken naar de synergie tussen je verschillende online kanalen. De specialisten van Partout helpen je hierbij. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Praktische tips voor e-mail marketing, zoals bijvoorbeeld:
  • E-mailmarketing trainingen en workshops
  • Het ontwikkelen en opzetten van een e-mail marketing campagne tot aan verzending en opvolging
  • Het uitvoeren van terugkerende e-mail marketing werkzaamheden.

Wil je e-mail marketing volledig uitbesteden? Dat kan! Samen bepalen we de koers, maken we een plan en strategie. We werken transparant; resultaten van e-mail campagnes worden gedeeld en besproken. Zo is er voldoende ruimte om de koers te wijzigen indien dit nodig is.

Voordelen van e-mail marketing

Naast het feit dat je met e-mail marketing direct in contact staat met geïnteresseerde klanten, versterkt het ook de band met klanten. Daarnaast is e-mail marketing multifunctioneel en direct. Het zorgt voor nieuwe én terugkerende bezoekers van je website en het is financieel gezien efficiënt en rendabel. Door de meetbare resultaten van e-mail marketing kan er constant bijgestuurd worden. Elke opening en iedere klik wordt geregistreerd. Door te werken met tests, filtering en segmentatie, werken we samen naar een e-mail strategie toe die perfect aansluit op jouw doelgroep én doelstellingen. Een e-mail marketing bureau kan helpen bij het plannen, organiseren en uitvoeren van deze processen.

Partout: hét e-mail marketing bureau voor jouw bedrijf

Meer groei, meer omzet, meer leads. Wat je doelstellingen ook zijn, wij helpen je om je marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten. Afhankelijk van je wensen en capaciteit, kunnen wij al je online marketingactiviteiten verzorgen óf we geven je tools in eigen hand. Dus of je nou gaat voor het uitbesteden van e-mailmarketing, of het liefst training on the job krijgt van onze experts, wij helpen je graag! En wist je dat we ook social media trainingen en Google Analytics workshops geven? Zo openen we de mogelijkheden van e-mail marketing voor je en krijg je zelf grip op data. 

Geïnteresseerd geraakt in onze e-mail marketing dienst? Kom dan vrijblijvend in contact met Partout, hét online marketing bureau in Eindhoven, en wij helpen je graag verder.

Meer weten over Email marketing?
Kom in contact met een Email specialist van Partout

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital