Bouw met ons aan jouw digital marketing team

Nu digitale technologie en online marketing meer en meer de kern van je business raken, wordt het steeds belangrijker om je digital kennis en een team in huis te ontwikkelen. Onderzoek uit 2022 laat zien dat ruim 60% van de marketeers bij organisaties steeds meer van hun online marketingactiviteiten zelf willen gaan uitvoeren.

Designer leest boek
Designer leest boek

Partout Potentials opleidingsprogramma

De naam zegt het al. Wij gaan voor het optimaal benutten van het potentieel. Door de unieke combinatie van Opdrachtgever + Potential + Partout maken we van 1+1+1 een succesformule! Het marketingvraagstuk van de opdrachtgever stemmen we af op de skills, ambitie en het groeipotentieel van de Potential. Het opleidingsteam van Partout zorgt ervoor dat het potentieel wordt benut. Wij begeleiden en trainen de Potential, zodat deze zich ontwikkelt tot een allround (junior) marketeer en een volwaardig lid van het team.

✔ Het beste talent wordt voor je gevonden.

✔ Een junior marketeer als aanvulling op je team.

✔ Een team van specialisten als achtervang beschikbaar. 

✔ Jouw projecten worden gedaan tegen de helft van een bureautarief.

✔ Werk wat je voorheen aan bureaus uitbesteedde kan worden uitgevoerd door de nieuwe marketeer, waardoor het opleidingstraject financieel rendabel is.

Wij vinden en leiden digital marketing medewerkers op

De werving van marketingtalent is hierbij het grootste knelpunt. Partout helpt bedrijven met het vinden en opleiden van digital marketing medewerkers en het uitrollen van een datagedreven marketingstrategie.

Door de specialistische kennis met betrekking tot marketing én het werven en selecteren van de juiste kandidaten, scheiden wij het kaf van het koren. Iemand met de juiste werkhouding én de juiste kennis. Met dat talent kies je niet alleen voor een volwaardig nieuw lid van je marketing-team, maar kies je tevens voor een back up van een full service digital bureau. Ons streven is dat je ons op den duur niet meer nodig hebt! 

Veelgestelde vragen over de opleiding

Hoe komen jullie aan geschikte kandidaten?

Wij geven talenten een kans om zich na een afgeronde relevante opleiding of als zij-instromer te ontwikkelen als een waardevolle allround online marketeer. Door ons netwerk en partnership met opleidingen kunnen we talent spotten en aantrekken.

Hoe ondersteunen jullie mensen in opleiding die hulp nodig hebben omdat ze nog onvoldoende kennis hebben?

Mocht de junior vastlopen, of een vraag krijgen die op dat moment te complex is, dan zorgen de senior experts van Partout ervoor dat hij/zij de juiste hulp krijgt om door te kunnen. Daarnaast borgen wij de ontwikkeling van een talent door sparringsmomenten in te bouwen en kennisdeling.

Welke werkzaamheden doet de persoon in opleiding?

De kandidaat werkt aan de projecten van jouw organisatie. Zo weet je zeker dat er geen verspilde tijd is. We bepalen gezamenlijk een concrete opdracht voor de toekomstige medewerker en passen op basis van ambitie en kennisniveau het trainingsprogramma aan qua looptijd en intensiteit

Welke training krijgt de persoon in opleiding?

Wij weten als geen ander wat voor eigenschappen en skills een digital marketing potential nodig heeft. Wat iemand moet kennen en kunnen om tot een volwaardig lead van het marketingteam uit te kunnen groeien. Maar we weten ook dat ieder bedrijf anders is. Daarom vinden we het belangrijk dat we gaan werken vanuit een vraagstuk/case. Naar aanleiding van die case beginnen we met een intakegesprek waarin we de opleidingswensen en het kennisniveau in kaart brengen. Op basis daarvan stellen we een opleidingsprogramma op maat op. Wanneer dit programma door beide partijen (jullie en de kandidaat) als positief wordt bestempeld gaan we de samenwerking aan!  Expertises van een Potential na opleiding zijn over het algemaan: SEO, 
SEA, Social media (selectie van de belangrijkste kanalen voor jou), Content marketing, Leadgeneratie en Analyses en rapportages

Hoe werkt het Partout Potentials opleidingsprogramma?

Je krijgt van ons 5 dagen in de week een digital expert in opleiding met de back-up van onze senior digital experts. De digital expert werkt voor jouw organisatie tegen een fractie van de kosten van onze senior mensen.

In 5 stappen borgen we een succesvolle opleiding en integratie in je organisatie:

  1. Intake gesprek
  2. Voorstel opleidingsplan
  3. Introductie digital marketing 
  4. Opleiding en training on the job voor jouw organisatie
  5. Evaluatie en vervolg 

We helpen onder andere deze organisaties met het opbouwen van interne kennis en teams

Bouw met ons aan jouw eigen digital team

Wij helpen je met het opleiden van het juiste digital marketing talent. Zorg jij voor de klik? Dan zorgen wij voor de skills!

Jeroen Valkenburg helpt je graag verder
Jeroen Valkenburg

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital