Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Apps

Allereerst analyseren wij op basis van objectieve criteria in combinatie met je wensen wat het juiste traject is. Wordt het een web app, een hybride app of een native app?

Wil je aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe app? Dan ben je bij Partout digital native agency in Eindhoven aan het juiste adres. Of het nu gaat om een eenvoudige of meer complexe app, een Android app of een IOS app, wij hebben de nodige expertise in huis om jouw app tot een succes te maken. Wij ontwikkelen apps voor onder meer bekende Nederlandse A-merken en MKB’ers, waaronder Durex en Predictor. Geschikt voor elke onderneming met ambitie die zich op een innovatieve wijze wil onderscheiden van de concurrentie!

Hoe gaat de ontwikkeling van een app in zijn werk?

Allereerst analyseren wij op basis van objectieve criteria in combinatie met je wensen wat het juiste traject is of de juiste web app, hybride app of native app.

  • Wij hanteren ‘het Beslismodel’
    Voor deze analyse maken wij gebruik van een in huis ontwikkeld ‘Beslismodel’ die inzicht geeft in welk app-traject voor jou het meest voor de hand ligt. De conclusies van het ‘Beslismodel‘ vormen de basis van waaruit de app ontwikkeld wordt.
  • Wij verzorgen niet alleen de bouw van de app…
    Naast de ontwikkeling van de app is het vermarkten tegenwoordig net zo belangrijk, misschien nog wel belangrijker. Heb je bijvoorbeeld al stil gestaan bij de vraag hoe je gevonden wilt worden in de stores, een pre-release buzz genereert of nagedacht over een roadmap of hoe om te gaan met reviews? Wij wel! Partout heeft een enorm trackrecord als het gaat om het vermarkten van producten van A-merken.
  • De app gereleased. En dan?
    Eigenlijk begint het dan pas! Geen app zonder roadmap voor toekomstige releases en updates, monitoring van de stores en afstemming op wensen van gebruikers. Wil je van een app een succes maken, dan kunnen wij dit realiseren.

Lees ook deze cases:

App laten maken

Wil je een app laten maken? Bij Partout d.n.a. ben je aan het juiste adres. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie over apps.

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!