Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Social media content

Relevante content creatie voor een specifiek social media kanaal en afgestemd op de doelgroep. Van copy tot video, wij nemen de productie, publicatie en monitoring van deze content volledig uit handen.

Voor social media geldt: doe het goed of doe het niet. Beter één goed gevuld kanaal met een duidelijke strategie, dan vier slapende social media kanalen. Een voorwaarde voor een goed gevuld kanaal is natuurlijk relevante social media content. Dit is content die geschikt is voor een specifiek social media kanaal en is afgestemd op de doelgroep. Een bericht op Twitter ziet er namelijk heel anders uit dan een social media post op Instagram.

Contentkalender social media

Om op een gestructureerde manier content te creëren voor social media kanalen is een content kalender een handig middel. In een content kalender staat welke content, wanneer en op welk social media kanaal dit wordt geplaatst. Een content kalender kan natuurlijk ook breder zijn, door bijvoorbeeld de toevoeging van website of e-mail, maar het kan ook een kalender zijn voor één specifiek kanaal met daarin exact die social media posts die voor een bepaalde periode of campagne worden gecreëerd.

Relevantie scoort

Met relevante content creatie krijgen bezoekers de juiste boodschap door en resulteert dat uiteindelijk in het verwezenlijken van doelen. Relevante social media content wordt gewaardeerd. Denk hierbij aan een interessant artikel dat veel wordt gedeeld of een social media post die zorgt voor veel interactie op Facebook (likes, reactions, comments en shares). Content die wordt gewaardeerd en gedeeld resulteert bijvoorbeeld in meer bezoekers op een website. Bovendien zijn deze bezoekers ook zeer relevante bezoekers, omdat zij blijkbaar een sterke interesse hebben in jouw product of dienst. Facebook heeft zelfs voor haar advertenties een relevantiescore opgesteld. Dit is een score die wordt gegeven aan iedere advertentie. Hoe meer interactie er is en kliks er zijn, hoe hoger de waardering vanuit Facebook.

Lees ook deze social media cases:

Social media content specialist

Met de creatie van relevante en actuele content laat je zien dat je verstand hebt van het onderwerp, goede kennis hebt van de laatste trends en ontwikkelingen en bereid bent om informatie, tips en adviezen te delen. Maar je kunt ook scherp uit de hoek komen door op het juiste moment in te haken. Hiervoor gebruiken wij een inhaakkalender. Met content creatie kun je uitstralen dat je er bent voor jouw doelgroep! Wij hebben social media content specialisten in dienst die goed op de hoogte zijn van de huidige regels en richtlijnen omtrent social media. Zij weten welke hashtags relevant zijn om te gebruiken of wat voor type social media post je het beste kunt inzetten op Facebook. Dat onze specialisten weten hoe het moet, werd opgemerkt door de beste social media.

Meer informatie over social media content?

Neem contact met ons op ›
4Vacatures open!