Influencer marketing bureau

Wil je invloed uitoefenen op een grote groep mensen met jouw product of dienst in de hoofdrol? Partout, hèt Influencer Marketing bureau in Eindhoven, helpt je graag verder!

Influencer marketing heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot essentieel onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijven. Begrijpelijk, want er zijn ontzettend veel mogelijkheden om deze nieuwe manier van marketing succesvol onderdeel uit te laten maken van jouw marketingstrategie. 

Wat is influencer marketing? 

Een influencer is iemand die een grote groep volgers heeft op social media, zoals bijvoorbeeld TikTok of Instagram en kan deze volgers makkelijk bereiken en inspireren. Influencers zijn vaak erg actief op hun account (posten vaak dagelijks) en hebben vaak specifieke onderwerpen of thema's waar ze over posten.  

Waarom influencer marketing? 

Influencer marketing is bewezen effectief. Uit onderzoek blijkt dat content gemaakt en gedeeld door een influencer zelfs resulteert in een 11x hogere Return on Investment (ROI). Daarnaast zijn de backlinks die influencer marketing oplevert relevant voor de vindbaarheid binnen Google. Ook blijkt uit onderzoek dat volgers influencers zien als een vriend of expert. Doordat influencers autoriteit hebben bij hun volgers, kan influencer marketing ontzettend interessant zijn om in te zetten voor het promoten van jouw product of dienst. Volgers accepteren immers sneller wat een influencer zegt of doet. Influencer marketing is vooral aan te raden om een jonge doelgroep te bereiken.  

De juiste content voor influencer marketing 

Als er gebruik gemaakt wordt van een influencer om het merk te promoten, is het van belang dat de inhoud door de influencer zelf- of in overleg met de influencer wordt gemaakt. Influencers weten als geen ander wat hun volgers leuk vinden. Daarnaast blijven ze op die manier authentiek tegenover hun volgers. Het is van belang dat het product of merk wat ze promoten bij de influencer past. Influencer marketing werkt alleen als de influencer het product dat hij of zij promoot, normaal gesproken ook zou gebruiken. Wordt deze integriteit niet gewaarborgd, dan zal het promoten van het product niet slagen. 

Bekijk hieronder onze influencer marketing campagne bij CBR

Hoe wordt influencer marketing onderdeel van jouw marketingstrategie? 

Uiteraard is jouw doelgroep ons vertrekpunt om de juiste influencers te kunnen selecteren. Welke influencers worden als betrouwbaar en relevant gezien? En welke content past bij welke influencer? Wij kunnen de contacten leggen met influencers en onderhandelingen verzorgen.   

De prijs van een campagne met influencer marketing hangt van allerlei zaken af. Hoeveel volgers heeft de influencer én wat is de hoeveelheid interactie die plaatsvindt met de volgers? Op welk platform probeer je mensen te bereiken? Om hoeveel posts gaat het? Etc. Uiteindelijk werken we toe naar een concreet plan van aanpak waarbij we gezamenlijk afstemmen wie welke taken op zich neemt. Ook zullen we de samenwerking met de influencer evalueren.  

Wil je meer informatie over hoe je influencer marketing indivueel op kan? Wij verzorgen ook trainingen rondom influencer marketing.  

Partout is jouw influencer marketing bureau in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een influencer marketing bureau? Als bureau voor influencer marketing focussen wij ons op de influencers met een kleiner aantal volgers in een niche. Deze influencers zijn vaak een relevante match met je merk en doelgroep.  

Wil jij influencer marketing ook structureel onderdeel uit laten maken van jouw marketingstrategie en het succes ervaren? Neem dan contact op met Partout, hèt online marketing bureau in Eindhoven. We helpen je graag bij de volgende stap in influencer marketing! 

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar onze beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital