Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

UX & Design

Een optimale gebruikerservaring staat centraal bij het realiseren van doelstellingen. Door de customer journey in kaart te brengen en te combineren met design en technologie behaal je de beste user experience.

Digital design bij Partout digital native agency is naast de vormgeving van een digitale uiting, ook de structuur, navigatie en interactie van deze uiting. Het design van de online uitingen is een visuele vertegenwoordiging van jouw merk of organisatie. Het ontwerp moet aansluiten bij de positionering en deze versterken. We houden daarbij altijd de balans tussen de doelen voor de gebruiker en de doelen voor het merk in de gaten.

Digital design vanuit verschillende disciplines

Een design moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversie. Bij het maken van een digital design brengen we daarom al onze verschillende disciplines samen:

 • Design
 • Strategie
 • Development
 • Zoekmachine marketing
 • Social media marketing
 • Content marketing
 • Conversie optimalisatie

Door met verschillende disciplines samen te werken, maken we digital designs die klaar zijn voor de toekomst. Dit doen we door de nieuwste technieken in te zetten en de laatste designtrends te volgen en toe te passen. Zo komen we tot het optimale resultaat.

Webdesign

Het doel van webdesign is het ontwerpen van een website die de gebruiker verleid, activeert en de conversiedoelstellingen behaald. Webdesign bij Partout d.n.a. betekent:

 • Websites die aansluiten bij de uitstraling van jouw merk of organisatie
 • Websites die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn
 • Websites die de bezoekers overtuigen en activeren
 • Websites die zorgen voor een hoge conversie

Visual design

Visual design is het gebruik van afbeeldingen, kleur, lay-out en typografie met als doel te zorgen voor een ultieme gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Door gebruik te maken van visual design binnen onze ontwerpen zorgt Partout d.n.a. dat de digital designs goed leesbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Responsive design

Binnen de digital designs houden onze designers ook rekening met de verschillende devices die de doelgroep gebruikt. Onze designs zijn daarom altijd vanuit responsive design ontworpen en meestal binnen het principe ‘mobile first’. Zo zorgen we dat elk design niet alleen op desktop, maar ook op tablets en smartphones een goede gebruikerservaring heeft. In een digitale wereld waarin mobiel gebruik steeds meer aan populariteit wint, is het belangrijk jouw doelgroep te binden met een goede mobiele gebruikerservaring.

UX design

Naast dat een website responsive moet zijn, is het ook belangrijk om voor de gebruiker te ontwerpen (UX design). Zij zullen namelijk de app, website of product moeten gebruiken! Het is daarom van belang om de focus te leggen op de gebruiker en zijn/haar ervaring, ‘de user experience’. Als een gebruiker een positieve ervaring heeft met een product zorgt het voor een hechtere band met een merk.

Digital design bureau

Ben je op zoek naar een digital design bureau? Partout d.n.a. is een digital marketing bureau uit Eindhoven, o.a. gespecialiseerd in digital design. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, apps en mailings voor mooie merken als CêlaVíta, Dr. Oetker, Brabantia, Koopmans en Bavaria.

Lees ook deze cases:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie van een digital designer?

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!