Case Toverland

Een betoverende website voor Toverland die uitnodigt tot een avontuurlijk bezoek vol magie.

Een verhaal komt tot leven

Content is de basis voor de beleving, waarbij met name video en interactieve content het verhaal tot leven kunnen brengen. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van het concept geworden. In de video’s moet de emotie, het “Toverland” gevoel overbrengen: Geen acteurs of scripts, maar échte mensen met échte verhalen. Onze designers hebben een website ontworpen waar deze verhalen en beelden prachtig tot zijn recht komen.
 

Digital branding ook voor attractieparken

Voor de website hebben we een geheel nieuwe stijl ontwikkeld op basis van het nieuwe nieuwe logo van Toverland. Daarnaast hebben we een uitbreiding op het kleurenpalet, typografie en vormentaal ontwikkeld voor digital. Het nieuwe design voelt jong en dynamisch aan, maar doelmatig genoeg waardoor het geschikt is voor zakelijke klanten.

Het design is tot stand gekomen met behulp van een moodboard workshop. Hierin werden kleurgebruik, stijlelementen en gevoel vastgelegd aan de hand van een Design Sprint geïnspireerde opdrachten. De workshop gaf onze ontwerpers een goed idee welke kant we in moeten gaan en kunnen vanaf dat moment gaan ontwerpen. In snelle stappen en in samenwerking de designers van toverland hebben we een huisstijl ontworpen die heerlijk in digital en print werkt.
 

Websites als flexibel systeem

De website van Toverland bestaat niet uit statische pagina's, maar is een flexibel systeem van contentelementen. Door deze contentelementen te ontwerpen en als puzzelstukken goed in elkaar te laten overgaan creëren we een systeem waarbij het team van Toverland gemakkelijk pagina's kan aanmaken.

Interactieve kaart

Toverland heeft voor iedere doelgroep andere attracties. Een gezin met kleine kinderen kunnen zich de hele dag vermaken, maar een groep tieners kan ook een geweldige dag vol actie beleven. Zo hebben we onder andere een interactieve plattegrond ontwikkeld voor Toverland. Deze interactieve kaart geeft op basis van jouw wensen, suggesties voor de leukste attracties die jouw dag geweldig maken.

Benieuwd naar de interactieve kaart en de rest van de website? Bekijk de website van Toverland.com.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital