Website ontwikkelen

We zijn je technische partner in een digitale wereld. We bouwen je website, shop, app, platform of campagne en zorgen dat alles perfect met elkaar samenwerkt. Het uiteindelijke doel? Opvallen in de digitale jungle én impact creëren!

Waarom een website ontwikkelen?

De wereld van morgen is digitaal en als bedrijf kan je niet achter blijven. Overal ter wereld zijn organisaties toe aan een vernieuwing van hun online strategie. En daar hoort natuurlijk ook een professionele website bij! Een website is letterlijk een visitekaartje voor je klanten. Daarnaast zorgt een goed geoptimaliseerde website ook voor meer bezoekers. En een goede eerste indruk, maak je maar één keer. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat jouw website er top uitziet. En daar kunnen wij bij helpen!

Wat is een CMS systeem?

Binnen Partout hebben wij ruime kennis en expertise over open source content management systemen (CMS). Een CMS is een functionaliteit die het mogelijk maakt om op een eenvoudige wijze content binnen een website of intranet te beheren. Middels een beheerbaar CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer of programmeur, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en afbeeldingen plaatsen op de site. Wij maken het CMS en vervolgens ben je volledig in charge over invulling van jouw website.

Hulp nodig bij het maken van killer content? Bekijk wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van contentcreatie.

Maatwerk website ontwikkelen

Wordpress, Typo 3, Drupal, Magento. Er zijn talloze CMS systemen. Maar welk CMS systeem past het best bij de ambitie van jouw bedrijf? Onder het motto ‘open source als het kan, maatwerk als het moet’, bepalen we samen welk CMS systeem het meest geschikt is voor het behalen van je doelstellingen. De eerste stap die wij zetten is het verwezenlijken van een stabiel fundament. Een CMS-systeem waarvan de basis goed is, is ontzettend fijn vertrekpunt. Vanuit daar kan er uitgebouwd worden naar een CMS-systeem die aan je wensen voldoet.

 Nieuwsgierig naar onze aanpak in webdevelopment? Bekijk hier onze cases

Creativiteit & technische perfectie

Het creëren van een website of applicatie stopt niet bij een geweldige ontwerp. Het is vaak een onderschatte uitdaging om een website of applicatie te creëren die echt aansluit bij de behoefte van de klant. Daar kunnen we bij helpen. Doordat we het complete traject van UX design, webdesign en development in huis hebben, weten we als geen ander wat de obstakels en mogelijkheden zijn. Ons toegewijde team van webdevelopers brengt de creativiteit van onze designers tot leven door ervoor te zorgen dat wat onder de motorkap werkt, goed blijft werken.

En doordat we bij Partout alle specialisten in huis hebben, garanderen we een open samenwerking tussen strategie, design en techniek. Onze developers hebben daarnaast ervaring met het SEO-optimaliseren van websites. Doordat de developers verstand hebben van SEO, kunnen ze daar rekening mee houden tijdens het maak-proces én efficiënt en gericht schakelen met de SEO-experts. Op die manier wordt er niet alleen een esthetische website neergezet, maar ook een goed vindbare website gecreëerd. Onze developers proberen zichzelf constant te ontwikkelen en zijn op de hoogte van de laatste trends binnen de wereld van development. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we elkaar intern op de hoogte.

Benieuwd hoe wij zorgen voor de ultieme klantervaring? Lees meer over UX design.

Website development bij Partout

We zijn je technische partner in een digitale wereld. We bouwen je website en zorgen dat alles perfect met elkaar samenwerkt. De website ontwikkelen wij, de branding bouwen we samen. En zoals we met elkaar omgaan, zo gaan we ook graag met jou om. Bij Partout werken we open en transparant. Bij ons geen dichtgetimmerde waterval trajecten, maar juist ruimte voor inbreng.  Wil jij ook aan de slag met webdevelopment? De development specialisten van Partout, het developement bureau in Eindhoven, kunnen daar zeker verder bij helpen. Of je organisatie nu klein, groot, commercieel of non-profit is, je kunt je plannen vrijblijvend met een van onze specialisten bespreken. Wij horen graag van je!

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar onze beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
info@partout.nl

Wij openen digital.