Website ontwikkelen

We zijn je technische partner in een digitale wereld. We bouwen je website en zorgen dat alles perfect te beheren is via een CMS. Het uiteindelijke doel? Opvallen in de digitale jungle én impact creëren!

Website bouwers in Eindhoven - Laat je website ontwikkelen
Website bouwers in Eindhoven - Laat je website ontwikkelen

Waarom een website ontwikkelen?

Een goede eerste indruk, maak je maar één keer. Overal ter wereld zijn organisaties toe aan een vernieuwing van hun online strategie. En daar hoort natuurlijk ook een professionele website bij! Een website is letterlijk een visitekaartje voor je klanten. Daarnaast zorgt een goed geoptimaliseerde website ook voor meer bezoekers. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat jouw website er top uitziet en technisch goed in elkaar steekt. En daar kunnen wij bij helpen!

Wil jij een nieuwe website?

Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem nu contact met ons op en ervaar hoe onze professionele aanpak en expertise jouw bedrijf online succesvol maakt. Plan 30 minuten (gratis) met een technologie expert van Partout en bepaal de next steps voor jouw nieuwe site of webapp. Wacht niet langer en geef jouw bedrijf de website die het verdient!

Maatwerk website laten ontwikkeling op basis van open source

Wordpress, Typo 3, Drupal. Er zijn talloze CMS systemen. Maar welk CMS systeem past het best bij de ambitie van jouw bedrijf? Onder het motto ‘open source als het kan, maatwerk als het moet’, bepalen we samen welk CMS systeem het meest geschikt is voor het behalen van je doelstellingen. De eerste stap die wij zetten is het verwezenlijken van een stabiel fundament. Een CMS-systeem waarvan de basis goed is, is ontzettend fijn vertrekpunt. Vanuit daar kan er uitgebouwd worden naar een CMS-systeem die aan je wensen voldoet.

 Nieuwsgierig naar onze webdevelopment aanpak? Bekijk dan onze cases of kom vrijblijvend in contact met een website bouwer.

Creativiteit & technische perfectie

Het creëren van een website of applicatie stopt niet bij een geweldig ontwerp. Het is vaak een onderschatte uitdaging om een website of applicatie te creëren die echt aansluit bij de behoefte van de klant. Daar kunnen we bij helpen. Doordat we het complete traject van UX design, webdesign en development in huis hebben, weten we vanuit development als geen ander wat de obstakels en mogelijkheden zijn. Ons team van webdevelopers brengt de creativiteit tot leven en zorgt voor een stabiele en robuuste oplossing. Door rekening te houden met de wensen voor de toekomst leggen we een fundering voor de website die in de toekomst verder uitgebouwd kan worden.

En doordat we bij Partout alle specialisten in huis hebben, garanderen we, indien gewenst, een open samenwerking tussen strategie, design en development. Doordat onze developers verstand hebben van SEO, houden ze daar rekening mee tijdens het maak-proces én kunnen ze efficiënt en gericht schakelen met SEO-experts. Op deze manier wordt er niet alleen een esthetische website neergezet, maar ook een goed vindbare website gecreëerd. Onze developers blijven zichzelf constant ontwikkelen en zijn op de hoogte van de laatste trends binnen de wereld van development.

Benieuwd hoe wij zorgen voor de ultieme klantervaring? Lees meer over UX design.

Website laten bouwen in Eindhoven bij Partout

We zijn je technische partner in een digitale wereld. We maken je website en zorgen dat alles perfect met elkaar samenwerkt. De website ontwikkelen wij, de branding bouwen we samen. En zoals we met elkaar omgaan, zo gaan we ook graag met jou om. Bij Partout werken we open en transparant. Bij ons geen dichtgetimmerde waterval trajecten, maar juist ruimte voor inbreng.  Wil jij ook aan de slag met webdevelopment? De development specialisten van Partout, het development bureau in Eindhoven, kunnen daar zeker verder bij helpen. Of je organisatie nu klein, groot, commercieel of non-profit is, je kunt je plannen vrijblijvend met een van onze specialisten bespreken. Wij horen graag van je!

Projecten

Een nieuwe website voor SeniorenPunt

SeniorenPunt is ontstaan vanuit een samenwerking tussen woningcoöperatie Wooninc en verzorgingsorganisatie Vitalis. Het vraagstuk? Een compleet nieuwe website die senioren in de omgeving Eindhoven helpt bij het vinden van een geschikte (zorg)woning. Het eindresultaat is een duidelijke, overzichtelijke en herkenbare site, volledig toegepast op de behoeften van de doelgroep.

Dit project is het perfecte voorbeeld van onze manier van werken en laat zien hoe vruchtbaar een samenwerking tussen UX-design en website development kan zijn. Het eindresultaat is een visueel aantrekkelijke website, die volledig aansluit bij de gebruikerservaring en die ook nog eens aan de achterkant ijzersterk in elkaar zit. Deze pixel-perfecte WordPress website creëert een informatievoorziening voor senioren, mantelzorgers en naasten over veranderende woon- en zorgbehoeftes. Belangrijk daarbij is dat informatie duidelijk en makkelijk te vinden is, afhankelijk van de behoeftenen en het vraagstuk van de doelgroep. Dit hebben we o.a. gedaan door het integreren van een duidelijke categoriestructuur op de website, zodat alle informatie duidelijk en snel te vinden is. Een ander belangrijk element dat we hebben laten terugkomen op de website zijn verhalen van leeftijdsgenoten, zoals ervaringsverhalen van andere senioren, tips en actuele blogs, nieuwsitems en quotes.

Benieuwd geworden? Bekijk de website!

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat is een CMS systeem?

Binnen Partout hebben wij ruime kennis en expertise over open source content management systemen (CMS). Een CMS is een functionaliteit die het mogelijk maakt om op een eenvoudige wijze content binnen een website of intranet te beheren. Middels een beheerbaar CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer of programmeur, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en afbeeldingen plaatsen op de site. Wij maken het CMS en vervolgens ben je volledig in charge over invulling van jouw website.

Hulp nodig bij het maken van killer content? Bekijk wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van contentcreatie.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital