Trainingen en workshops

Ons doel is dat je ons uiteindelijk niet meer nodig hebt! Dat durven wij hardop te zeggen. Waarom? Omdat wij denken dat we jou op deze manier het beste kunnen helpen om de mogelijkheden van digital voor je merk en organisatie te openen. Als bedrijf maak je een ontwikkeling door, je wordt steeds digitaler, je team verandert en groeit wellicht. Wij helpen jou en jouw team graag bij de ontwikkeling in digital, met behulp van workshops en trainingen. We werken vaak volgens het ‘training on the job principe’. Waar nodig, helpen we je de kennis en expertise in huis te krijgen die je nodig hebt. Als digital agency lopen wij voorop in de ontwikkelingen en kunnen wij die kennis- en sparringpartner zijn en blijven.

Trainingen en workshops op maat

Wat betekent dit concreet? Waar we voorheen veel uitvoerende taken uit handen namen, gaan organisaties dat werk steeds vaker intern uitvoeren. Dit opent voor ons deuren om ons te richten op de digitale strategie, begeleiding, sturing en training van jouw mensen. En dat vinden we hartstikke leuk!

Als digitaal bureau met diverse expertises werken wij voor uiteenlopende klanten en aan zeer diverse opdrachten. We passen onze trainingen en workshops aan op maat. Wij geven trainingen en workshops op locatie of bij ons op kantoor. Dit doen wij voor zowel B2B- als B2C-organisaties en organisaties in de non-profit sector. Een greep uit klanten waar we workshops en trainingen aan hebben gegeven zijn: ABB, Aidsfonds, CBR, Dr. Oetker, DELA, Het Scheepvaartmuseum, Koninklijke Douwe Egberts, Koopmans, Language Partners, Tommies, Tzorg en Weleda. Is jouw organisatie de volgende in het rijtje?

Neem direct contact op.

Training on the job

Voor organisaties die meer zelf aan de slag willen met digital marketing, bieden we training on the job-trajecten. Zo bespaar je kosten en werk je tegelijkertijd aan online resultaat. Gaat een medewerker bijvoorbeeld zelf de social media kanalen beheren en daarbij social advertising inzetten, dan kijkt onze social media specialist mee met het project. Door deze taken (na een instructie) zelf uit te voeren, leren medewerkers het meest en kunnen ze met de opgedane kennis zelfstandig aan de slag. Heel praktisch. En mocht er nog een vraag zijn, dan kan je direct sparren met onze experts.

Onze trainingen

Onze trainingen zijn altijd op maat gemaakt. Wij geven privé trainingen en trainingen voor groepen. Een greep uit trainingen die wij aanbieden:

Welke trainingen & workshops bieden we nog meer?

Staat een bepaald onderwerp er niet bij? Vraag gerust of wij daarin een training of workshop kunnen verzorgen. Het digitale landschap verandert snel. Onze experts gaan mee met die ontwikkelingen en brengen je graag op de hoogte van de laatste trends en nieuwe technieken.

Trainingen en workshops bij Partout

Partout is geen traditionele opleider. Partout heeft meer dan 20 jaar online marketing ervaring en kent daardoor de problemen en uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen op het gebied van online marketing. Graag kijken we naar doelstellingen van een organisatie en hoe onze training of workshop daar de juiste bijdrage aan kan leveren. We kunnen daarin trainen op een strategisch niveau, of juist meer gericht op de praktische uitvoering.

Heb je interesse in een training of workshop? Kom gerust eens met ons praten, wij helpen je graag!

Neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital