Inhaakkalender 2019

Gratis inhaakkalender 2019

Met deze inhaakkalender heb je alle leuke, belangrijke & (on)zinnige momenten van 2019 op een rij.

Download de gratis inhaakkalender 2019.

Wat is een inhaakkalender?

Een inhaakkalender, of te wel issuekalender, ais een kalender met speciale dagen en momenten waar je op kunt inhaken. Dit kunnen dagen zijn als eerste Paas- of Kerstdag maar tegenwoordig zijn er erg veel speciale momenten waar je leuke content voor kunt verzinnen. In de kalender vind je een overzicht van alle data en zo kun jij kijken welk moment relevant is voor jouw merk.

Inhaakkalender 2019

Heb je inspiratie nodig om content te creëren voor bijvoorbeeld op social media en ben je altijd op zoek naar leuke haakjes voor jouw merk? We hebben een inhaakkalender voor 2018 gemaakt waarin we zo veel mogelijk leuke, belangrijke en (on)zinnige momenten op een rijtje gezet. Download ‘m en print de kalender! Zo ben je altijd op de hoogte bent van leuke momenten zodat jij ook aan de slag kunt met het bedenken van inhakers.

Aan de slag met inhakers en content

Hulp nodig met het bedenken van leuke inhakers voor op social media? We kunnen je helpen door middel van een content scrum. Dit is een creatieve brainstormsessie waarbij we een contentkalender vullen met leuke inhakers en andere content ideeën. Uiteraard pakken we de inhaakkalender erbij en gaan we zoeken naar leuke en relevante inhakers voor jouw merk!