Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Interim oplossingen

Een (tijdelijk) ontbrekende schakel in je digital team opvangen met een (interim) expert.

Onze online marketing specialisten kunnen worden ingezet op projectbasis of bijvoorbeeld ter (tijdelijke) vervanging van iemand die met verlof is vanwege zwangerschap of ziekte. Daarnaast kan het ook wenselijk zijn om een interim online marketing expert in te huren die de organisatie meeneemt.

Online marketing interim

Onze specialisten kunnen worden ingehuurd op projectbasis of ter (tijdelijke) vervanging van een medewerker. Daarnaast kan de interim professional medewerkers opleiden om vervolgens, nadat alles goed neergezet is en loopt, de mensen in de organisatie zelfstandig verder te laten werken. Door onze online marketing specialisten in te huren, krijg je specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld SEO & SEA, social media, content–, database- of e-mail marketing.

Door de tijdelijke (extra) uren kun je nét dat stapje extra zetten dat soms nodig is, of de piek opvangen die je eens in de zoveel tijd hebt. Daarnaast blijven de kosten beperkt, doordat je geen extra FTE hoeft aan te nemen voor een langere periode.

Wanneer kun je ervoor kiezen om een online marketing specialist in te huren

  • Ter vervanging van iemand met ziekte- of zwangerschapsverlof
  • Om je online marketing team tijdelijk te versterken
  • Ter overbrugging bij het invullen van een vacature
  • Om specialistische kennis in huis te halen en er zelf van te leren
  • Om bijvoorbeeld specifieke projecten uit te kunnen voeren
  • Zodat je zelf tijd hebt voor andere projecten/activiteiten

De voordelen van het inhuren van specialistische kennis

Je kunt de kosten beheersbaar houden door de inkoop van een bepaald aantal uren (bijvoorbeeld een dag in de week voor een paar maanden), zonder dat je daar meteen iemand nieuws voor aan hoeft te nemen. Je haalt specialistische kennis in huis waar medewerkers van kunnen leren en het niveau binnen de organisatie omhoog gaat. Je kunt zelf focussen op andere belangrijke zaken en de rest neerleggen als interim opdracht. Je bent er van verzekerd dat de specialist op de hoogte is van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied.

Voor welke werkzaamheden kun je ons inhuren?

Onze online marketing specialisten helpen jou verder

Partout digital native agency kan je helpen met trainingen op het gebied van online marketing en specialisten die je kunt inhuren. Wil je zelf meer gaan doen? In onze workshops leren we je hoe je meer rendement haalt uit online inspanningen en kun je daarna zelf aan de slag! Wil je meer weten over de mogelijkheden van detachering en het inhuren van een interim professional?  Neem dan contact met ons op!

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!