Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Busch-Jaeger

Virtual Reality applicatie

Met VR kan Busch-Jaeger haar Busch-free@home® huisbesturingssysteem overal virtueel demonstreren.

Busch-free@home®, een product van ABB / Busch-Jaeger, maakt van uw home een smarthome. Met de slogan ‘huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk’ introduceert Busch-Jaeger het systeem op de Nederlandse markt. Busch-Jaeger benaderde Partout digital native agency met de vraag hoe virtual reality hen kon helpen bij het demonstreren van de mogelijkheden van free@home bij consumenten thuis en op beurzen.

Busch-free@home® virtual reality applicatie

Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone.

Vanaf nu kan Busch-Jaeger haar Busch-free@home® huisbesturingssysteem overal virtueel demonstreren. De virtual reality applicatie maakt het mogelijk om de uitgebreide mogelijkheden van het domotica systeem zelf te beleven; op beurzen in Europa, op lokale roadshow demonstraties of bij de klant op kantoor of thuis.

Architecten, installateurs, aannemers, (toekomstig) woningbezitters. Allen ervaren de meeslepende impact van Busch-free@home® middels de Virtual Reality Oculus Rift bril.

Virtual reality applicatie toepassing

De eerste toepassing van de Virtual Reality free@home applicatie vond plaats op de Batibouw beurs in Brussel. Hier draaide de virtual reality installatie 12 dagen en werden talloze bezoekers bediend.

Virtual reality applicatie ervaringen

Interessant om te zien hoe mensen reageren wanneer ze Busch-free@home® via virtual reality ervaren. Terwijl ze de virtual reality bril dragen, proberen bezoekers enthousiast virtuele objecten, zoals een deurbel, aan te wijzen. En wat valt nog meer op… de grote glimlach op de gezichten van de bezoekers en de reactie achteraf ‘hoe gemakkelijk het domotica systeem is te bedienen’. De virtuele wereld en de werkelijkheid vloeien in elkaar over!

Busch-Jaeger over de virtual reality applicatie

‘Onze Busch-free@home® Virtual Reality-applicatie maakt onze doelgroepen direct duidelijk hoe comfortabel, sfeer verhogend en veilig ons gebruiksvriendelijke huisbesturingssysteem in je woning is. Direct vanuit perspectief van de klant!’

3Vacatures open!