Webapplicatie

Een webapplicatie is op maat gemaakte software voor jouw bedrijf. 

Maatwerk applicaties laten maken
Maatwerk applicaties laten maken

De applicaties versnellen, verbeteren of vergemakkelijken processen binnen je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan systemen voor HR, inkoop, fabrieksprocessen en financieren of het samenbrengen van informatie uit verschillende systemen. Een maatwerk applicatie is een systeem speciaal ingericht en gemaakt voor jouw bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

Bij Partout kijken we naar de gebruikerservaring. Zo wordt er onderzoek gedaan naar je doelgroep om de optimale beleving te creëren. Een doelgroep kan variëren van interne medewerkers, als het gaat om een gesloten tool, tot gebruikers van een webshop als het een publieke tool betreft. De standaard applicaties worden vaak ontwikkeld vanuit het oogpunt van de developer. Bij Partout hebben we juist aandacht voor de gebruiker. Want als gebruikers de applicaties niet fijn vinden om te gebruiken, gaat de applicatie nooit een succes worden. Een maatwerk applicatie is dus volledig ingericht voor jou en je klanten. Hoe doen we dit? Door ons werk constant te testen. Allereerst brengen we de gewenste user experience in beeld. Vervolgens gaan we aan de slag met de applicatie en wordt het prototype gevalideerd bij de eindgebruikers. Uiteindelijk is er een gevalideerd, aantrekkelijk eindproduct dat feilloos aansluit bij de gebruikerservaring.

Wat is belangrijk bij en Maatwerk Applicatie?

Maatwerk applicaties moeten staan als een huis. Naast het feit dat een maatwerk applicatie werkt en aansluit op de gebruikerservaring, is het interessant om te zorgen dat de applicaties online vindbaar is. Wij zoeken de combinatie op tussen verschillende expertises. Een van de stakeholders van een maatwerk applicatie is de zoekmachine Google. Om Google tevreden te houden, kan je ervoor kiezen om te investeren in SEO-optimalisatie én goede content. We kunnen namelijk een killer applicatie ontwikkelen, maar als deze online onvindbaar is heb je er weinig aan. Daarnaast is de informatie in de applicatie minstens zo belangrijk. Zijn de teksten begrijpelijk geschreven voor de gebruikers? Is de applicatie op een logische manier ingericht? Belangrijke zaken waar we bij Partout rekening mee houden bij het realiseren van jouw maatwerk applicatie.

Partout en maatwerk applicaties

Bij Partout hebben we alle expertises in huis. We haken de juiste specialisten aan waar nodig is. Onze developers verrichten het technische werk, terwijl onze marketeers zich richten op de vindbaarheid en de boodschap van je applicatie. Onze designers buigen zich over het ontwerp, de uitstraling en de gebruikerservaring van de app. En dit alles doen wij in een open samenwerking met jou als klant. Ook nadat de maatwerk applicatie gemaakt is, zijn wij beschikbaar voor vragen, optimalisaties en verbeteringen. Op die manier bieden wij naast een gevalideerd eindproduct ook de support om de unieke applicatie op ieder moment van de dag excellent te laten werken. Geïnteresseerd geraakt in onze maatwerk applicaties? Kom vrijblijvend in contact met Partout, het web developement bureau in Eindhoven, en wij helpen je graag verder.

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken? 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital