Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

E-mail marketing

E-mail marketing is het beste kanaal om een 1 op 1 relatie met je doelgroep op te bouwen. Je zet het in om je doelgroep te activeren, inspireren of te informeren, als geïntegreerd onderdeel van een digitale strategie.

E-mail marketing is niet de meest nieuwe online marketing tool. Sterker nog, e-mail marketing bestaat al sinds 1978. Ondanks haar ‘leeftijd’, blijft e-mail marketing één van de effectiefste tools voor het bereiken en activeren van je doelgroep. E-mail marketing is bij uitstek hét kanaal dat als persoonlijk wordt ervaren, toch geautomatiseerd in te richten is én waar je geweldige resultaten mee kunt boeken.

E-mail marketing = meer dan die maandelijkse digitale nieuwsbrief

Voor het succes van e-mail marketing ben je afhankelijk van een goede overall strategie. Anders gezegd: met simpelweg een maandelijkse digitale nieuwsbrief ben je er nog niet. E-mail marketing is veel meer dan dat en zou onderdeel moeten zijn van een brede (online) marketing strategie. De discipline e-mail marketing neemt bij Partout digital native agency een belangrijke plek in. Wij helpen organisaties om meer uit hun e-mail marketing te halen of het in te richten vanaf het begin.

Benut de mogelijkheden van e-mail marketing

Bij Partout d.n.a. weten we hoe je je e-mail marketing strategie goed kunt inrichten. Wij zeggen hier bewust ‘goed’ in plaats van ‘het beste’. Welke e-mail marketing strategie het beste werkt voor jouw doelgroep, is afhankelijk van je doelstellingen en ondervind je pas als je start met testen. Gelukkig leent een e-mail nieuwsbrief zich hier uitstekend voor. Elke opening en iedere klik wordt geregistreerd. Door constant te werken met tests, filtering en segmentatie, werken we samen naar een e-mail strategie toe die perfect aansluit op jouw doelgroep én doelstellingen.

Next level: e-mail marketing automation

We merken dat marketing automation door steeds meer organisaties opgemerkt wordt. En terecht: marketing automation in combinatie met e-mail marketing biedt heel veel kennis en mogelijkheden. Marketing automation kun je het beste omschrijven als een techniek die relevante content op geautomatiseerde wijze op het juiste moment via het juiste kanaal naar je doelgroep toe laat komen, om zo de conversie te verhogen.

Email marketing software

Partout d.n.a. adviseert welke e-mail marketing software bij je past. Welk ESP bij je past is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Daarbij speelt ook de integratie met bestaande applicaties een rol.

Door onze ervaring met meerdere systemen kunnen we hiervan een goede inschatting maken.

E-mail marketing naar een hoger plan

Doelstellingen zijn voor ons een belangrijk onderdeel binnen e-mail marketing. Alleen met het analyseren van data is het mogelijk om te verbeteren. Conversie verhogen gaat veel verder dan bijvoorbeeld de onderwerpregel a/b testen. Het leidt ertoe dat je maximaal rendement uit e-mail marketing verkrijgt.

Lees ook deze cases:

E-mail marketing bureau

Partout d.n.a. is een online marketing bureau uit Eindhoven, onder andere gespecialiseerd in e-mail marketing. Met onze expertise en ervaring ondersteunen we mooie merken zoals Brabantia, Dr. Oetker, ABB, Koopmans, Chilly en John Frieda met een e-mail marketing strategie die écht werkt.

Ben je zoek naar een e-mail marketing bureau dat jouw organisatie ondersteunt bij een goed werkende e-mail marketing strategie of e-mail marketing executie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag met e-mail marketing? Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!