Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Dataverrijking

Effectieve dataverrijking van je online leads? Start direct met het tracken van je websitebezoekers op persoonsniveau en zorg voor meer conversie!

Bestaande data verrijken met persoonlijke tracking

Bijna elke online marketing professional maakt gebruik van data analyse. Meten is immers weten. Google Analytics en andere data tools voorzien ons van waardevolle informatie als het aantal bezoekers, het aantal pagina’s per sessie, de gemiddelde sessieduur en de verdeling tussen verschillende devices. Toch benutten veel organisaties nog niet alle mogelijkheden van data analyse. Vooral de ontwikkeling van dataverrijking door persoonlijke tracking biedt veel kansen. Wil je ook de data van jouw website bezoekers meten op persoonsniveau? De data analyse specialisten van Partout digital native agency vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van dataverrijking?

  • Meer inzicht in de interesse van individuele bezoekers
  • Aanbieden van persoonlijke en adaptieve content
  • Persoonlijke benaderingen en aanbiedingen die aansluiten op het gebruikersgedrag
  • Een hogere conversie van je website, webshop of mailings

Dataverrijking door marketing automation

Partout d.n.a. kan de data van jouw organisatie verrijken door het implementeren van marketing automation. Vanaf het eerste moment dat de bezoeker op je website komt kun je de website statistieken op persoonsniveau meten en rapporteren. Deze dataverrijking biedt grote kansen om de conversie van de website te verhogen!

Met de implementatie van marketing automation zie je in een overzichtelijke tijdlijn precies wat een bezoeker doet op jouw website. Wanneer ook e-mail automation is geïntegreerd wordt deze data zelfs verrijkt met e-mailstatistieken als openratio en doorklikken naar de website. Op de tijdlijn is real-time terug te zien wanneer de bezoeker op de site komt, met welk device de bezoeker de site bezoekt en hoeveel tijd de bezoeker op iedere pagina doorbrengt.

Het verrijken van data met persoonlijke gegevens is enorm waardevol voor elke marketeer en zal je nieuwe belangrijke inzichten verschaffen om conversies ongoing te verbeteren.

Snel en eenvoudig starten met marketing automation?

Van anonieme bezoekers naar kwalitatieve leads: dat is ook mogelijk voor jouw merk!

Download de gratis whitepaper

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!