Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Blog

Partout digital native agency ontwikkelt nieuwe website voor Attractiepark Toverland

Geschreven door Jeroen Valkenburg op 24 augustus 2017

Attractiepark Toverland in Sevenum gaat haar magie verder verspreiden. Dit keer op digitaal gebied, met een nieuwe website om bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn. Het Eindhovense bureau Partout digital native agency gaat ze helpen dit online vraagstuk tot een succes te maken. De website gaat begin 2018 live.

Ontwikkeling website

Het vernieuwen van de website gebeurt op basis van een doordachte strategie. Het uitgangspunt is een website die goed aansluit bij Toverland en haar bezoekers. Beleving staat hierbij centraal, zowel voor het verhaal van Toverland als de online ervaring van de bezoeker.

Om een passende website te creëren voor Toverland en haar bezoekers, wordt eerst de klantreis in kaart gebracht. Op basis daarvan worden focuspunten duidelijk en aan welke informatie per fase behoefte is. “Wij geloven in een persoonlijke aanpak en dat relaties bouwen het nieuwe verkopen is. Om zo effectief mogelijk te communiceren ontwikkelen we daarom een persoonlijke ervaring voor elke doelgroep van Toverland. Wij gaan uit van de visie ‘likeability sells’, dat goed toepasbaar is binnen dit project”, aldus Jeroen Valkenburg, digital strateeg bij Partout d.n.a.

Online beleving

De samenwerking tussen Toverland en Partout moet de website van het attractiepark naar een hoger level brengen. Ook het online bestellen van tickets krijgt aandacht, om de kaartverkoop nog verder te stimuleren. “We willen dat een bezoek aan onze website een gelukservaring op zich is. De website dient aantrekkelijk te zijn, gebruik te maken van de nieuwste technieken en een optimale usability te hebben. Partout heeft ons door haar persoonlijke aanpak, brede kennis van online marketing en digitale vaardigheden overtuigd dat zij hierin de juiste partner is”, zegt Joep van der Sterren, online marketeer bij Attractiepark Toverland. “We hebben er alle vertrouwen in dat Partout begin 2018 een website gaat opleveren die aan al deze wensen voldoet.”

9Vacatures open!