Contentkalender

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment, met relevante content.

Gratis contentkalender 2022 voorbeeld!

Effectieve content marketing start met een duidelijke strategie. Welke content ga je plaatsen, op welk moment en voor welke doelgroep? Met de contentkalender 2022 heb je een duidelijke structuur in je content planning. Zo raak je nooit meer het overzicht kwijt en ontwikkel je een jaar lang relevante content!

Contentkalender Partout

Onze expert zegt:

Kristianne,
Sr. Content Marketeer
  • Meer structuur in je content planning.
  • De juiste content op het juiste moment.
  • Een jaar lang relevante content voor je doelgroep!

Wat is een contentkalender?

Een contentkalender is een gestructureerd jaaroverzicht van alle content die je gaat ontwikkelen en uitsturen naar je doelgroep. Het geeft structuur aan je content planning, omdat je precies ziet op welke momenten en via welke kanalen je de content deelt.

Naast een jaarkalender kun je ook aparte content kalenders maken op kwartaal- of zelfs maandniveau. Dan kun je de planning voor content creatie voor die periode intern regelen tussen verschillende personen en disciplines. De contentkalender 2022 is een handig hulpmiddel om je on- en offline kanalen aan elkaar te verbinden. Een 360 view van je activiteiten. Zo zorg je er ook voor dat content elkaar kan versterken.

Voorbeeld contentkalender

Om jou op weg te helpen met de contentplanning voor 2022 hebben we een voorbeeld content kalender gemaakt die je gratis kunt aanvragen. Dit content kalender template kun je gemakkelijk aanpassen voor jouw merk. Download het Excel bestand en geef direct meer structuur aan het uitrollen van de contentstrategie.

Vind je het lastig om de voorbeeld contentkalender in te vullen? Neem dan gerust contact op om eens te sparren met onze content specialisten. We helpen je graag verder!

Samen jouw contentkalender maken?

Als je direct aan de slag wilt met een contentkalender maken voor jouw merk kunnen we je ook ondersteunen met een content scrum. Een content scrum is een creatieve brainstormsessie waarbij we direct jouw contentkalender 2022 compleet maken, met relevante content ideeën voor alle kanalen.

Na het maken van de content kalender kun je zelf aan de slag met de content creatie, of dit uitbesteden aan onze specialisten.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital