Shopware webshop

Met een Shopware webshop vergroot jij de betrokkenheid van je klanten, neem je een voorsprong op de concurrentie en verhoog je gegarandeerd de conversie van je webshop.

Shopware is net als Magento en WooCommerce een open source e-commerce platform, waarbij er veel aandacht is voor de klantervaring. De software van Shopware is ontwikkeld door de mensen die het ook daadwerkelijk gebruiken, dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de software niet alleen heel hoog is, maar ook voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, design en technologie.

De Shopware specialist van Eindhoven

Overweeg je om een webshop te beginnen en overweeg je om Shopware te gebruiken? De developers van Partout helpen je graag verder! Wij ondersteunen je bij het bouwen en inrichten van je Shopware webshop en we faciliteren je om door te groeien met het Shopware e-commerce platform. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze diensten en wil je graag wat voorbeelden van Shopware zien? Neem contact met ons op!

Wat is Shopware?

Shopware is een open source e-commerce platform, waarbij er veel aandacht is voor de klantervaring. Het software van Shopware is ontwikkeld door de mensen die het gebruiken, dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de software niet alleen heel hoog is, maar ook voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van design en technologie

Voordelen van Shopware

De populariiteit van Shopware heeft o.a. te maken met de vele voordelen die het platform biedt. Shopware wordt standaard geleverd met enkele gave functionaliteiten. Hieronder enkele voordelen van Shopware:

  • Uitgebreide CMS mogelijkheden; het CMS van Shopware heet Shopping Worlds en maakt het o.a. mogelijk om snel en effectief pagina’s te maken, zonder dat daar ondersteuning voor nodig is. Zo is er veel vrijheid om te creëren wat je mooi vindt.
  • Drag & Drop designs; er zijn talloze complexe componenten beschikbaar in Shopware die het mogelijk maken om de mooiste lay-outs te maken.
  • Multi-store; wat betekent dat net als Magento, Shopware de mogelijkheid biedt om meerdere stores onder één account te beheren.
  • Productbeheer en catalogusbeheer is uitgebreid en eenvoudig; uitgebreide tools aanwezig in Shopware die het mogelijk maken om eenvoudig producten en/of catalogus te beheren.
  • Veel marketingfunctionaliteiten; zoals o.a. de zoekmachinevriendelijkheid van Shopware. Zo biedt Shopware de mogelijkheid om SEO-geschikte URL’s in te voegen, meta titles en descriptions aan te passen en kunnen er Rich Snippets worden gemaakt.

Dit soort werk dus.

Als bureau ben je zo goed als je laatste projecten. Dat komt goed uit, want daar zijn we best trots op. Maar ons beste werk moet nog komen. Zullen we dat samen maken?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital