Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Strategie

Steeds meer digitaliseert, ook in jouw organisatie. Hoe bouw je een digitale relatie met je doelgroep op én hoe onderhoud je die?

Digitale strategieën die succes opleveren

Wij voorzien je graag van een (mobiele) website, app of shop die volledig aan je wensen voldoet. Maar daarmee heb je nog geen bezoekers, fans en hordes trouwe klanten… Die krijg je alleen door een optimale inzet van al je digitale marketingactiviteiten, gebaseerd op een goede en doordachte strategie. En zo’n strategie kunnen wij voor je ontwikkelen.

Relaties bouwen is het nieuwe verkopen

Je wilt niet alleen met je doelgroep in contact komen, maar ook in contact blijven. En dat kan, door goed in te spelen op hun wensen en gedrag in de ‘digitale wereld’. Door met name een relatie op te bouwen met je doelgroep. Door alle faseringen in het opbouwen en onderhouden van relaties te faciliteren tussen jouw merk en jouw doelgroep bouw je een gefundeerde relatie op. Een relatie waar je op kunt bouwen.

Merk-Mens model

Een relatie tussen een organisatie en een consument kun je vergelijken met de relaties die mensen onderling hebben. Er zijn een aantal stappen nodig die ervoor zorgen dat je een goed gevoel krijgt en dus een relatie aangaat. Deze stappen maken wij graag inzichtelijk voor merken om dit vervolgens door te vertalen naar concrete acties. Zo komen we gezamenlijk snel en pragmatisch tot een plan van aanpak, dat we in meetbare stappen efficiënt voor je kunnen uitvoeren.

We helpen je pragmatisch aan het gewenste resultaat

Is je digitale strategie eenmaal bepaald, dan kunnen we meteen voor je aan de slag. Daar hebben wij letterlijk alles voor in huis: gespecialiseerde desks voor Search Engine Marketing, Mobile, SocialE-mail, E-commerce, Content en Digital Media. Maar ook ervaren designers, technici en projectmanagers om je app, (mobiele) website, shop, campagnes en promoties snel en goed te kunnen realiseren.

Lees ook deze cases:

Voor grote merken en kleine organisaties die groot willen worden

Of je organisatie nu klein, groot, commercieel of ideëel is, wij helpen je graag om je merk of merken online beter te profileren en te exploiteren. Op zoek naar dé digitale strategie voor jouw organisatie, merk of merken? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over strategie en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!