Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

WordPress

WordPress is een open source CMS dat geschikt is voor de meest uiteenlopende websites. Bijna 60% van alle websites met een CMS maakt gebruik van WordPress.

WordPress is een open source CMS (Content Management Systeem) dat geschikt is voor de meest uiteenlopende websites. Bijna 60% van alle websites met een CMS maakt gebruik van WordPress.

Wereldwijd werken er duizenden developers achter de schermen mee aan dit meest toegepaste CMS waardoor het steeds verder wordt ontwikkeld, geoptimaliseerd en daarnaast gebruiksvriendelijk gemaakt. Het aantal WordPress plug-ins is overweldigend, voor elk denkbare toepassing is wel een plug-in beschikbaar. Niet zo vreemd dus dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen een WordPress website te laten maken.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • WordPress biedt een complete oplossing
  • het WordPress CMS is laagdrempelig, te gebruiken met weinig technische kennis
  • Toegankelijk, eenvoudig in gebruik
  • Uitbreidbaar door de beschikbaarheid van veel plug-ins
  • veel standaard website designs zijn al beschikbaar (WordPress website templates ook wel de WordPress themes genaamd.)
  • Grote community

WordPress plug-ins en themes

Het is verleidelijk om je mee te laten nemen door alle mogelijkheden die de WordPress community biedt. De kwaliteit van WordPress plug-ins varieert enorm, ze worden gemaakt door zzp-ers, bedrijven en enthousiastelingen. De keuze voor een plug-in heeft grote invloed op de stabiliteit en continuïteit van je website.

Aandachtspunten bij de selectie van een WordPress theme of plugin:

  • Hoe vaak is het geïnstalleerd?
  • Zijn er regelmatige updates (onderhoud en veiligheid) beschikbaar?
  • Is het compatibel met andere belangrijke WordPress plug-ins?
  • Geschikt voor SEO of ondermijnen ze de vindbaarheid van je website?

Lees ook deze cases:

Is een WordPress CMS geschikt voor jouw website?

Wij hebben ruime kennis op het gebruik van WordPress als content management systeem. Overweeg je om aan de slag te met WordPress en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen je helpen bij het selecteren van een geschikt thema, de kosten voor het ontwerpen van een WordPress website inzichtelijk voor je maken en ondersteunen bij het onderhoud van een WordPress website. Of wil je graag wat voorbeelden van een WordPress website zien? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van WordPress?

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!