werken_bij_reef_case_header

Een visueel ijzersterke 'Werken bij REEF'-website die de bezoekers navigeert en aanzet tot actie!

Vertel wat ertoe doet 

Om te zorgen dat de sterke kanten van REEF terug kwamen in het ontwerp van de website, zijn er verschillende workshops geweest met het team van REEF. Deze workshops hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we de bedrijfscultuur goed begrepen. Na de workshops hebben we de bedrijfscultuur goed kunnen door vertalen naar een toffe website. 

Het gevoel van de website 

Het was belangrijk dat de website simpel, maar zeker niet saai is. Visueel indrukwekkend, maar nooit irritant. En dat is precies wat we hebben gemaakt; een website die op een dynamische manier de bezoeker navigeert en er daarnaast visueel ijzersterk uitziet. Ook is er aandacht besteed aan de conversiemomenten, zodat het niet alleen bij kijken blijft, maar dat bezoekers ook worden gestimuleerd om over te gaan op actie! 

Het woord aan de werknemers.  

REEF weet waar ze de concurrenten achter zich laten; en dat overtrefmomentje komt vanuit de bedrijfscultuur. Om deze goede bedrijfscultuur levend te houden, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s die goed passen binnen het bedrijf. Om de bedrijfscultuur naar voren te laten komen, zijn er video’s toegevoegd aan de website waarin werknemers anekdotes vertellen over hun mooiste, grappigste of meest bijzondere momenten bij REEF.  

werken_bij_reef_workshop
werken_bij_reef_design

Slim gekoppeld 

Op de Werken bij-pagina is er een slimme koppeling met Salesforce geïntegreerd. Als mensen willen solliciteren kunnen ze op de pagina hun gegevens achterlaten en die gegevens worden automatisch doorgezet worden naar Salesforce. Deze is ook gekoppeld met andere websites van REEF. Het REEF-team kan dan op een makkelijke manier contact opnemen met de sollicitant. Op die manier wordt het wervingsproces wel heel makkelijk gemaakt; voor REEF én voor de sollicitant! 

Benieuwd geworden? Bekijk de nieuwe website van REEF!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital