'Werken bij'-website van REEF zorgt voor toename sollicitanten!

Co-creatie met het team van REEF voor een goede doorvertaling van de bedrijfscultuur

Om ervoor te zorgen dat de sterke kanten van REEF terugkwamen in het ontwerp van de website, zijn er verschillende workshops geweest met het team van REEF. Deze workshops hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we de bedrijfscultuur van REEF goed begrepen. REEF weet waar ze de concurrenten achter zich laten; en dat overtrefmomentje komt vanuit de bedrijfscultuur.

Om deze goede bedrijfscultuur levend te houden, zijn ze op zoek naar collega’s die goed passen binnen dit hechte bedrijf. Om de bedrijfscultuur naar voren te laten komen, zijn er video’s toegevoegd aan de website waarin werknemers anekdotes vertellen over hun mooiste, grappigste of meest bijzondere momenten bij REEF. Want wie kan je nu beter vertellen over werken bij REEF, als de medewerkers van REEF? Deze video's zorgen ook meteen voor die persoonlijke touch die ze bij REEF zo belangrijk vinden.

werken_bij_reef_workshop
werken_bij_reef_design

Gebruiksvriendelijke en converterende website die zorgt voor actie!

Wat waren de wensen van REEF? De website moest simpelzijn, maar zeker niet saai; visueel indrukwekkend zijn, maar nooit irritant. En dat is precies wat we hebben gemaakt! Het eindresultaat is een website die op een dynamische manier de bezoeker bij de spreekwoordelijke hand (ofja, muis) pakt en navigeert en die er daarnaast visueel ijzersterk uitziet. Ook is er nagedacht over de conversiemomenten zodat het niet alleen bij kijken blijft, maar dat bezoekers ook worden aangemoedigd om daadwerkelijk te solliciteren!

Werken bij Reef - Website mobiel
Werken bij Reef - Sfeer
Werken bij Reef - Sfeer
Werken bij Reef - Website mobiel

Salesforce integratie zorgt voor eenvoudig wervingsproces

Als mensen willen solliciteren op de ‘Werken bij’-pagina, kunnen ze op de pagina hun gegevens achterlaten. Die gegevens worden automatisch doorgezet naar Salesforce. Het REEF-team kan dan snel en gemakkelijk contact opnemen met de sollicitant. Op die manier wordt het wervingsproces wel heel makkelijk gemaakt; voor REEF én voor de sollicitant!  

Benieuwd geworden? Bekijk de nieuwe website van REEF!

Onder de streep

We hebben een website neergezet die de bedrijfscultuur écht weergeeft. Zo heeft REEF de mogelijkheid om kandidaten aan te trekken die daadwerkelijk op die bij het profiel van REEF passen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital