Rebranding en platform voor Autarco: “Make every moment count”

In één brandsprint naar een fundament voor de toekomst 

Merkontwikkeling kan sneller en beter. Op basis van onze jarenlange ervaring met branding en designsprints hebben we een Brandsprint ontwikkeld. Daarmee hebben we in slechts een paar dagen de onderscheidende kracht van Autarco naar boven gehaald en vertaald naar een unieke rebranding. In onze Brandsprint komen alle belangrijke aspecten aan bod. We graven minstens zo diep als anderen, maar vertalen de merkinzichten direct naar praktische brondocumenten en creatieve uitgangspunten. Zo maak je het beeldend voor de klant en boek je snel, doelgericht en kwalitatief resultaat.

Autarco Brandsprint
Autarco Brandwheel

Een brandstory en message house als bouwstenen voor creatie 

Om de positionering, het merk en de designrichtlijnen overdraagbaar te maken naar de videograaf, fotograaf en copywriters, hebben we alles vastgelegd in een merkdocument. Dit document geeft de komende jaren richting aan alle keuzes die Autarco gaat maken en vormt de basis voor interne- en externe merkactivaties. 

Autarco Brandbook
Autarco website

De nieuwe merkbelofte en propositie worden zichtbaar op Autarco.com 

Als eerste hebben we de website van Autarco volledig opnieuw ontwikkeld. De website is beeldend ontworpen zodat je als bezoeker visueel wordt getriggerd, zonder dat je hele lappen tekst voor je kiezen krijgt. Daarnaast hebben we de nadruk gelegd op de producten van Autarco, deze staan op de nieuwe website écht in het zonnetje.

Gebouwd voor de toekomst

De website is gebouwd met het Content Management Systeem Typo3. Typo3 is een krachtig CMS dat flexibel, schaalbaar, veilig en veelzijdig is. Ook heeft Typo3 uitgebreide functies voor meertaligheid, gebruikersbeheer, e-commerce en multisite-ondersteuning. Al met al is Typo3 een veilig CMS waarmee we alle functionaliteiten van deze nieuwe website hebben gerealiseerd. Daarnaast hebben we met het lichtgewichte Vuejs javascript het framework ontwikkelt om sneller, efficiënter en beter te werken. Ook is het framework gemakkelijk te integreren met andere technologieën.  

Daarnaast hebben we een integratie gemaakt voor Hubspot. Handig, want daardoor kon Autarco meteen aan de slag met marketing automation. Tot slot hebben we het vertalen van de content makkelijker gemaakt door een Deepl integratie die ervoor zorgt dat er op basis van machine learning vertalingen gemaakt worden in het CMS. Vanuit development oogpunt zit deze website ijzersterk in elkaar!

Autarco sfeer
Autarco mobiel

Onder de streep

Samen met Autarco hebben we een geweldige website gemaakt die toegankelijk is vanuit meerdere landen en qua content toegespitst op de drie belangrijkste doelgroep van Autarco. Na dit succesvolle project, zijn we gelukkig nog land niet klaar met deze samenwerking. Als partner van Autarco blijven we hard werken aan de site en blijven we optimaliseren. We gaan samen namelijk altijd voor het beste resultaat!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital