Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Facebook apps

Onze Facebook Apps zijn conform de Facebook regelgeving en hebben zich al in tientallen campagnes bewezen. Doordat het design aanpasbaar is, past de app altijd bij de uitstraling van je merk.

Facebook apps zijn applicaties die ingeladen worden op Facebook en die ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld winacties of testercampagnes. Het grote voordeel van het gebruik van een Facebook app of Facebook tab, boven het inzetten van een wallpost voor een winactie, is de mogelijkheid om deelnemers te converteren naar fans en -nog belangrijker- naar je eigen database. Op deze manier kun je ook via andere kanalen dan Facebook, denk aan bijvoorbeeld e-mail marketing, communiceren met je fans!

Een greep uit onze standaard Facebook apps:

  • Facebook product sampling app
  • Facebook winactie (Sweepstake) app
  • Facebook foto upload en fotogallery app
  • Facebook enquête app

De Facebook apps hebben een standaard design, waarvan bepaalde elementen aanpasbaar zijn, om de app naar wens te personaliseren en in stijl van jouw merk te maken.  Staat de door jouw gewenste app niet tussen de mogelijkheden? Niet getreurd! Er zijn naast deze standaard apps nog legio mogelijkheden te bedenken. Wij denken uiteraard graag met je mee.

4 tips voor succesvolle Facebook apps

Een succesvolle Facebook app moet, net zoals alle andere acties die je op Facebook onderneemt, aan een aantal eisen voldoen. Daarnaast delen wij alvast een aantal tips met je:

  • Investeer. Ondanks dat je winacties ook op je timeline mag organiseren, blijft een app een goede investering! Niet alleen voor de likes van je pagina, maar vooral voor de members van je database. Mensen aan je merk binden is waar het om gaat en waar je met een app voor kunt zorgen.
  • Communiceer. Als je wilt dat mensen een app bezoeken, moet je dit aanjagen. Mensen gaan over het algemeen niet zelf op zoek.
  • Mobiel, mobiel, mobiel! Als je app niet toegankelijk is vanaf een mobiel apparaat, is dat killing voor het succes van je actie. De meeste mensen bezoeken social media immers vanaf een mobiel device.
  • Meet. Meten is weten. Dit geldt ook voor Facebook apps! Meet alles en kijk waar mensen eventueel afhaken in de flow. Is de call to action niet duidelijk genoeg of vraag je misschien teveel informatie van een deelnemer? Dit is cruciale informatie die je nodig heb voor eventuele volgende acties.

Lees ook deze social media cases:

Een Facebook app/ Facebook tab laten ontwikkelen?

Naast een goede strategie voor de inzet van social media, kunnen wij je helpen bij het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van Facebook apps. Onze Facebook Apps zijn conform de Facebook regelgeving en hebben zich al in vele campagnes bewezen. Doordat het design aanpasbaar is, maken we de app altijd passend bij de uitstraling van je merk. Wil je graag wat voorbeelden zien? Neem dan vrijblijvend contact op met onze social media specialisten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Facebook app/tab?

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!