Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Remote Design Sprint

Hoe kun je in een anderhalve meter samenleving, waarin thuiswerken de norm is, toch samen als team werken in een interactieve workshop. Op afstand samen alleen werken. Een remote Design Sprint: Gevalideerd, succesvol én vol energie!

Het verschil tussen een remote Design Sprint en een ‘normale’ Design Sprint

Het grootste verschil tussen een remote Design Sprint en een Design Sprint is dat je samen alleen werkt op afstand, in plaats van op locatie. Waar we voorheen onszelf ‘5 dagen opsloten’ om aan het eind van de Sprint vol energie met een tof gevalideerd concept ‘naar buiten te komen’, moeten we in een remote Design Sprint dezelfde output én energie garanderen. Op afstand. En dat is gelukt! De eerste Sprints zijn al succesvol uitgevoerd.

Hoe ziet een remote Design Sprint er uit?

  1. Een remote Design Sprint is zowel korter, als langer. Omdat het digitaal meer energie kost om je aandacht vast te houden, hebben we de Sprint ingekort naar sessies van 4 uur. Maar dat betekent ook dat een Design Sprint meer voorbereidingstijd behoeft, dus daarmee de daadwerkelijke doorlooptijd met een paar dagen wordt verlengd.

Is een Design Sprint iets voor jou?

Vertel ons welk scenario het beste aansluit bij jouw vraag

Neem contact met ons op

2. We werken samen in samenwerkingstools als Miro. De kracht van een Design Sprint is dat je je ideeën op post its kunt schrijven, die kunt delen en dat er wordt gestemd op het beste idee. Hierdoor wordt niet de oplossing gekozen van diegene die het hardste roept, maar van het idee met de meeste stemmen. Miro is daarvoor een zeer geschikte tool. “Je hebt echt het idee dat je samen aan het werken bent”.

3. Het resultaat van de remote Design Sprint is hetzelfde: Van een idee of vraagstuk naar een gevalideerde oplossing!

Gratis whitepaper Design Sprint

Ontdek wat een Design Sprint kan betekenen voor jouw organisatie, innovatie of probleem.

Download de whitepaper

Jurian, Design Sprint facilitator
  • Comprimeer maanden werk in een paar dagen
  • Rechtstreeks van idee naar testen bij de doelgroep (valideren)
  • Samen intensief werken aan hetzelfde doel
Download de whitepaper

Een remote Design Sprint met Partout

Wanneer je met ons een remote Design Sprint doet, wordt het gegarandeerd een succes. Wij zorgen voor de juiste voorbereiding, leveren een enthousiaste facilitator, regelen de juiste tools, maar belangrijker nog: Wij zorgen voor de juiste mensen aan tafel. Jullie team breiden wij uit met bijvoorbeeld een conceptor, een digital marketeer of een strateeg. Afhankelijk van wat er nodig is!

5Vacatures open!