Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertise

Is een Design Sprint iets voor jou?

Met een Design Sprint werk je in een efficiënte en leuke workshop met ons samen toe naar een gevalideerde oplossing. Succes gegarandeerd, ook daarna!

Heb jij een idee, wil jij innoveren of wil je aan de slag met een nieuw project? Met een Design Sprint werk je binnen 4 of 5 dagen toe naar een door potentiële gebruikers gevalideerde oplossing. Van een idee direct leren, zonder onnodig tijd en budget weg te gooien!

Welke scenario sluit het beste bij jou aan?
Welk scenario sluit het beste bij jou aan?

O.a. deze tevreden klanten hebben profijt gehad van de Design Sprint

Wat vinden onze klanten?

Partout scoort een 5 uit 5 op basis van 1 beoordelingen

Vanuit een innovatieconcept ben ik eind 2018 in contact gekomen met Partout. Begin 2019 hebben wij samen een Google Design Sprint gedaan - 5 dagen fulltime samenwerken aan ons innovatieconcept. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaten. Partout is sterk in procesbegeleiding, online vakkennis en een open samenwerkingssfeer. Voor mij is Partout de juiste partner voor onze digitale innovatie-agenda.

Rating 5

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

3Vacatures open!