Whitepaper marketing automation

Gratis whitepaper marketing automation

Meer omzet uit digitale marketing, door kwalitatieve leads op basis van relevant klantinzicht en gepersonaliseerde content.

of lees meer

Vraag hier jouw whitepaper marketing automation aan!

Definitie marketing automation

Marketing automation is de nieuwste ontwikkeling binnen online marketing en lead generatie. Marketing automation is in het kort: ‘Het presenteren van de juiste content aan de juiste doelgroep op de juiste plaats en tijd. Dit alles op basis van slimme dataverzameling en gebruik van een geschikt softwareprogramma’. Marketing automation is niet meer alleen voor grote merken en organisaties met hoge marketing budgetten, ook middelgrote organisaties kunnen snel en eenvoudig starten met marketing automation.

Waarom marketing automation?

Wil jij de anonieme bezoekers van je website op persoonsniveau analyseren en effectief omzetten in kwalitatieve leads? Dan is marketing automation dé oplossing! Hier heb je wel wat voor nodig. Zo is het goed om van tevoren je doelgroep te bepalen en de customer journey in kaart te brengen. Voor het inrichten van je marketing automation campagne heb je content nodig en leggen we in het whitepaper in 5 stappen uit hoe je je campagne up and running krijgt. Tot slot wil je natuurlijk dat al je inspannend ook wat oplevert. Daarover lees je meer in het whitepaper in de hoofdstukken: ‘lead scoring en segmentaties’ en ‘Benader de hot leads’. Ben jij enthousiast over marketing automation en wil je graag aan de slag? Download dan ons stappenplan of neem contact met ons op!