Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Blog

Pinterest advertising eindelijk in Nederland

Geschreven door Kristianne Lie Kwie op 22 april 2019

Pinterest is het perfecte kanaal voor het delen van visuele content. Met meer dan 3,5 miljoen gebruikers in Nederland is het een erg interessant B2B en B2C kanaal. Pinterest wordt voornamelijk gebruikt voor inspiratie op het gebied van travel, food, DYI, lifestyle en interior design. En sinds kort is het ook mogelijk om te adverteren op Pinterest. Interessant voor merken en marketeers!

Waarom Pinterest advertising?

Het dagelijks gebruik van Pinterest is in het afgelopen jaar met 18 procent gestegen. Zeker de moeite waard om dit nieuwe advertentiekanaal te onderzoeken. Er zijn al verschillende merken aan de slag gegaan met campagnes en de eerste resultaten zijn veelbelovend. De kosten voor een advertentie liggen verrassend lager dan op Facebook en Instagram. Ook zijn de targeting opties uitgebreid, trefwoorden-targeting is bijvoorbeeld uniek op dit social kanaal. Via het makkelijke dashboard kun je het succes van je advertenties meten en meer leren over de doelgroep.

Wil jij aan de slag met Pinterest advertising? Lees meer over Pinterest marketing.

Aan de slag met Pinterest advertising?

Ik vertel je er graag meer over!

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!