Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Maag Lever Darm Stichting

Ontwikkeling online darmkanker check

De ontwikkeling van familiecheck.nl, een responsive platform, waarop je kunt checken of jij een verhoogde kans loopt op darmkanker.

Hoe zit het in jouw familie?

In 5 tot 10 procent van alle gevallen van darmkanker is erfelijkheid de oorzaak. Hoe veel en op welke leeftijd darmkanker voorkomt in één familie kan een indicatie zijn van erfelijkheid. De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) en het Radboud UMC hebben Partout digital native agency gevraagd een site te creëren waarop ingespeeld wordt op het vroegtijdig signaleren van erfelijke darmkanker.

Online erfelijkheidscheck

Op de website www.familiecheck.nl worden bezoekers gewezen op een aantal situaties die er op kunnen duiden dat erfelijke darmkanker in de familie voorkomt. De site is ontworpen volgens het responsive principe, zodat op alle apparaten de optimale gebruikerservaring ontstaat. Ook is er aandacht besteed aan een goede conversie richting het MLDS donatieformulier.

Resultaat

Met de oplevering van het platform familiecheck.nl, presenteert de MLDS een laagdrempelige tool die helpt bij het vroegtijdig signaleren van erfelijke darmkanker. De Telegraaf schreef ook over www.familiecheck.nl. Lees het volledige bericht hier.

3Vacatures open!