Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Cases

Ons werk in digital

Verschillende behoeften vragen om verschillende oplossingen. Dit doen we voor onze klanten die een visie hebben, een oplossing zoeken of simpelweg een briljant idee hebben.

Brainport Eindhoven

De slimste regio ter wereld!

Hoe vang je de ambities van Brainport Eindhoven in één platform? Lees het in onze case. Wij zijn trots op onze samenwerking met 'De slimste regio ter wereld!'

case Lees meer
Autodrop

Succesvolle social campagne

Een custommade Autodrop theorie-examen ontwikkeld met passende animatie bij de antwoorden. Door middel van een Facebook en Instagram campagne succesvol aangejaagd waarbij veel Autodrop theorie-examens zijn behaald.

Autodrop

Gifjes, Instagram Stories en Autodrop

Social campagne gericht op Instagram Stories. We vroegen de doelgroep om zelfgemaakte Instagram Stories in te sturen en hierbij gebruik te maken van onze custom Autodrop gifjes om zo kans te maken op een reis naar Las Vegas.

NHG

Growth Sprint en online campagne

Bij NHG zijn we aan de slag gegaan met een Growth Sprint om vanuit daar een campagne te starten, gericht op het activeren van hypotheekadviseurs

Worldpack

Digital partner van het begin tot het einde

Aan slag met de ontwikkeling van een nieuwe website en een online marketing strategie voor leadgeneratie.

Brainport Eindhoven

De nieuwe website van Brainport Eindhoven

Wij mochten als team werken aan strategie, concept, design én realisatie. Met als resultaat één sterk domein, afgestemd op de behoefte van verschillende doelgroepen.

Mundialz

Design Sprint voor Mundialz

Stap voor stap van een innovatief idee, naar een sterk groeiende community

case Lees meer
Sligro

Website voor Sligro's Restaurantactie

Op de actiewebsite kunnen klanten van Sligro heel gemakkelijk op zoek naar alle restaurants die deelnemen aan de restaurantactie.

DELA

Promotie/optimalisatie Fello app

Partout werd ingeschakeld om de app Fello voor mantelzorgers te promoten. De doelstelling werd ruimschoots behaald!

case Lees meer
Oostwegel Collection

Beter zichtbaar, betere conversie

Oostwegel Collection biedt een unieke beleving. Dit is doorgevoerd op de website én is er een verbeterslag aangebracht in conversie en bezoekersaantallen.

case Lees meer
Toverland

Nieuwe website toverland.com

Toverland heeft Partout gevraagd om op toverland.com een ervaring te ontwikkelen die verleidt om attractiepark Toverland te bezoeken.

case Lees meer
Brainport Eindhoven

Strategische digital partner

Aan de slag voor de slimste regio van Nederland! Partout gaat Brainport Eindhoven ondersteunen als strategische digital partner.

Theaterclub

Inspiratie- en contentplatform voor theatertickets

Door middel van een Design Sprint ontwikkelden we samen met het team van Theaterclub binnen een week een op de doelgroep getest concept.

Dr. Oetker

Loyaliteitsprogramma Bak & Spaar

Een loyaliteitsprogramma voor meer merkbinding met Dr. Oetker. Inmiddels zijn er al 100.000 mensen die meedoen met het Bak & Spaar programma!

case Lees meer
Integron

Meer qualified leads met Marketing Automation

Aanvragers van rapporten worden op de website van Integron met relevante content & segmentatie van suspect naar qualified lead geconverteerd.

Brabantia

Brabantia’s nieuwe succes: Bo Touch Bin

Een testercampagne om naamsbekendheid te genereren voor Bo Touch Bin. Een succescase! Het aantal deelnemers was 750% hoger dan vooraf ingeschat.

case Lees meer
Meulatech

Nieuwe website voor Meulatech

Voor Meulatech mochten wij aan de slag met de realisatie van een nieuwe website. De site stond binnen no-time live met nieuwe (SEO-)content en foto's en video door ons gemaakt!

ABB

Klantreis in digital

We ziin door ABB geselecteerd zijn als preferred partner voor de regio Northern Europe! We werken al een aantal jaar voor deze multinational en faciliteren de gehele klantreis in digital.

Diabeter

Global website voor Diabeter

Voor Diabeter.nl (onderdeel van Medtronic) ontwikkelen we de global website. Onderscheidend van de rest door een echt patiëntgerichte aanpak op basis van de klantreis.

Driehoekzeep

Social- en SEO-scan voor Driehoekzeep

Hoe kun je online je concurrenten verslaan? Voor Driehoekzeep hebben we een uitgebreide Social- en SEO-scan uitgevoerd om daarna te bepalen op welke vlakken winst te behalen valt.

Marcel's Green Soap

Verantwoordelijk voor de digitale positionering

Partout is als strategisch partner verantwoordelijk voor onder andere de digitale positionering. Zo dragen we bij aan digitale campagnes gericht op awareness waarbij we het merk op de juiste manier uitdragen.

ACE

Een nieuwe website voor ACE

Ontwikkelingen in websites gaan razendsnel. De vraag was dan ook een website te creëren die past bij de nieuwe huisstijl en ambities van ACE.

CCE

Van marketingsprint tot campagne

Voor CCE hebben we met een marketingsprint en campagne de zichtbaarheid van hun dienst onder de aandacht gebracht.

YAM

YAM in digital: van klantreis tot KPI!

Door op een data gedreven manier naar je doelgroep te kijken, wordt communicatie efficiënter. We ontwikkelden persona's en een customer journey!

case Lees meer
Autodrop

Autodrop in social: sterke merkidenteit en creatieve inhakers

Creativiteit komt tot uiting in de copy en visuals van Autodrop op Social.

case Lees meer
Oogfonds

Dé online oog expert

De nieuwe website maakt van het Oogfonds een online autoriteit rondom ogen en oogklachten. Met topposities in Google is het organische verkeer met bijna 1.200% gegroeid!

case Lees meer
ABB

Consumenten awareness campagne

Via de ontwikkelde website, uploadtool en promovideo worden veiligheid en mogelijke risico’s in elke woning onder de aandacht gebracht.

case Lees meer
Fisherman’s Friend

Social sampling campagne

Het digitaliseren van offline sampling zodat de communicatie kwalitatiever en persoonlijker wordt.

case Lees meer
Longfonds

Campagnesite

Check nu wat je inademt. Wist je dat de lucht in Nederland helemaal niet zo gezond is? Met deze check kun je zien hoe gezond de lucht is.

case Lees meer
EKB Nederland

Effectieve online leadgeneratie

Voor EKB Nederland hebben we een uitgebreid online leadgeneratie traject opgezet op basis van het het Reach-Engage-Convert model.

case Lees meer
YAM

Digital positionering YAM Glutenvrij brood

Op basis van de SOSTAC methode en customer journey mapping zijn de marketingstrategie en businessdoelstellingen vertaald naar een digital marketing roadmap tot 2020.

Tommies

Vindbare healthy happiness

Met informerende én inspirerende SEO content is Tommies de online expert in healthy snoepen. Dit heeft het zoekverkeer in 1 jaar met 900% doen stijgen!

Busch-Jaeger

Virtual Reality applicatie

Met VR kan Busch-Jaeger haar Busch-free@home® huisbesturingssysteem overal virtueel demonstreren.

case Lees meer
CêlaVíta

Digitaal platform

Een inspirerend platform voor verschillende eetmomenten om er voor te zorgen dat je van elk klein momentje geniet.

case Lees meer
UNICwonen

Unieke local campagne

SEA campagne met targeting op verschillende nieuwbouw locaties. Geresulteerd in vooropdrachten voor de realisatie van een UNICwoning!

case Lees meer
Chilly

1 op 1 met generatie Y

Een heldere analyse zorgt voor een waardevolle content om 1 op 1 te communiceren met generatie 'Y', de doelgroep van Chilly.

Busch-Jaeger

Low voltage products onder de aandacht

De ontwikkeling en optimalisatie van SEA branding campagnes voor de producten van Busch-Jaeger zorgt voor duizenden extra bezoekers per maand.

case Lees meer
CêlaVíta

Verrassende variatierecepten

Passie voor piepers met leuke aardappel variatierecepten. Wie zoekt naar een verrassende aardappelmaaltijd zal CêlaVíta zeker in Google tegenkomen!

Koppert Biological

Antwoord op vragen én plagen

Uitvoerige internationale analyse over zoekgedrag rondom biologische gewasbescherming. Koppert beantwoordt alle online vragen over plagen en de bestrijding.

YAM

Vindbaar voor de health community

Met een effectieve SEO-strategie moedigen Partout en YAM de healthy doelgroep tot het proberen en herhalend consumeren van glutenvrij brood.

Tommies

Vitamine Vaardig test

Welke vitamines zijn voor jou extra belangrijk? Tommies ontwikkelde een test die je in enkele klikken vitamine vaardiger maakt!

case Lees meer
Koopmans

Social media campagnes

Tester- en user generated content campagnes voor en door Koopmans fans.

case Lees meer
Bavaria

Kroegentocht van je leven

Bavaria is wereldwijd actief, om dit te promoten is er een campagne ontwikkeld waarbij consumenten kans maken op een wereldwijde kroegentocht.

case Lees meer
Sanofi

Advies op maat bij verkoudheid

SEO optimalisatie voor de productwebsites van Rhinathiol en Rhina NaturActiv. Sanofi als online expert met tips, adviezen en passende producten bij verkoudheid en hoest.

Dr. Oetker

Responsive campagnewebsite

Dr. Oetker heeft een spaaractie ontwikkeld waarvan Partout d.n.a. de digitale uitingen voor haar rekening heeft genomen.

case Lees meer
Weleda

Vindbaar op het juiste moment

Zoekmachine optimalisatie voor Weleda Nederland en Weleda België. De SEO strategie sluit naadloos aan op het zoekgedrag van de verschillende buyer personas.

Detron

Van bezoekers naar leads

Online leadgeneratie én het sturen van de leads door elke fase in de customer journey. Zo legt Detron de basis voor een lange termijn ICT-partnership.

Chief

Internationale zichtbaarheid

Internationale branding SEA campagnes met targeting op Engeland, Duitsland en Frankrijk. Meer dan 1.000.000 vertoningen per maand.

Projecta

Wereldwijde naamsbekendheid

Internationale branding SEA campagnes met targeting op Engeland, Duitsland en Frankrijk. Meer dan 700.000 vertoningen per maand.

Samen sterk zonder stigma

Online aandacht voor stigmatisering

Met SEO-advies en SEA campagnes is de online naamsbekendheid van deze stichting flink toegenomen. Met een verviervoudiging van het aantal bezoekers als resultaat!

Koopmans

Online bakautoriteit

Partout d.n.a. maakt van Koopmans een online bakautoriteit met hoge zoekwoordposities en meer dan 150.000 organische bezoekers per maand.

ABB

SEA als branding kanaal

De ontwikkeling en optimalisatie van SEA branding campagnes voor de producten van ABB zorgt voor duizenden extra bezoekers per maand.

case Lees meer
Velux

Overtuigende webshop

Door toepassing van psychologische beïnvloedingsprincipes binnen verschillende Velux webshops worden bezoekers verleid tot meer selling, cross-selling en up-selling.

Oogfonds

Van micro conversie naar donatie

Met micro conversies als nieuwsbriefinschrijvingen, folderaanvragen en de Oogtest begeleidt én overtuigt het Oogfonds haar bezoekers tot online donaties.

Tommies

Optimalisatie nieuwe website

Voor het product Tommies snackgroenten is de website Tommies.nl ontwikkelt.

case Lees meer
Longfonds

Online positionering op alle schermen

Herpositionering binnen het digitale landschap van Longfonds waarbij een online strategie is ontwikkeld.

case Lees meer
Dr. Oetker

Bakken voor een feestje, zoekmachine marketing

Het ontwikkelen van een themasite rondom ‘bakken voor een feestje' op basis van zoekmachine marketing.

case Lees meer
Weleda

Puur Zwanger - Responsive digital magazine

Het creëren van een digitale variant van de papieren magazine 'Puur Zwanger'.

case Lees meer
Snelle Jelle

Krachtige site met events & shop

Het realiseren van een krachtige website voor Snelle Jelle om de positionering online uit te dragen.

case Lees meer
Allerfre

Detailing iPad app

Hoe kan Allerfre frequenter en actueler merkinformatie delen met de retailers en hoe kan Allerfre een CRM database opbouwen met contacten?

case Lees meer
Cocoon

Digitale campagne gericht op conversie

De ontwikkeling van een digitale campagne die stuurt op conversie naar een van de aangesloten online resellers van Cocoon Home en Cocoon Portable.

case Lees meer
Durex

Durex Play app

Hoe maak je de Durex Play producten elke dag van het jaar relevant voor de consument en stimuleren we de aankoop in de winkel en online?

case Lees meer
Astmakids

Educatieve game site voor kinderen

Op de interactieve website Astmakids.nl van het Longfonds leren kinderen met astma én hun klasgenoten meer over astma door middel van het spelen van games.

case Lees meer
Maag Lever Darm Stichting

Ontwikkeling online darmkanker check

De ontwikkeling van familiecheck.nl, een responsive platform, waarop je kunt checken of jij een verhoogde kans loopt op darmkanker.

case Lees meer
Brabantia

Love nature

Doorvertaling van de 360 graden #Lovenature campagne naar e-mail marketing campagne

case Lees meer
Philips Healthcare

Rondleiding customer visit center Philips

Digitale oplossing die de fysieke rondleiding voor studenten in het Customer visit center vervangt.

case Lees meer
John Frieda

Premium e-mailmarketing template

Doorvertaling nieuwe branding naar nieuw jasje e-mailnieuwsbrieven.

case Lees meer
Brabantia

Valentijn campagne

We bieden consumenten of fans van Brabantia een platform om iemand op deze speciale dag in het zonnetje te zetten.

case Lees meer
VUmc

Trainingsapp

Trainingsprogramma voor het preventief versterken van de enkel middels een app.

case Lees meer
Neckermann

Last Minute Goeroe

Help en inspireer consumenten online om een leuke last minute vakantiebestemming te kiezen.

case Lees meer
3Vacatures open!