Partout d.n.a.
Likeability sells

Online marketing bureau Eindhoven

Online marketing diensten

Onze specialisten beschikken samen over een brede expertise van online marketing.

Bekijk al onze diensten

Ons bureau, gevestigd in Eindhoven, opereert in de hele Benelux.

Op welke online marketing kanalen ben jij (al) actief? Past deze keuze bij jouw organisatie én doelgroep? Een B-to-B of een B-to-C markt vraagt (vaak) ook om een andere benadering, onze specialisten hebben met beiden een brede ervaring opgebouwd. Lees hierover meer in onze cases. En haal je wel al het rendement uit je marketingeuro? Laat ons vrijblijvend een advies uitbrengen!

Online marketing bureau voor B2C- en B2B-klanten

Afhankelijk van de klantvraag en doelstelling zetten we één of meerdere van onze 25 experts in op de diverse onderwerpen van klantreis & strategie tot (content) productie & digital marketing. Klanten waar wij voor mogen werken zijn onder andere Autodrop, ABB, Brabantia, CêlaVíta, Dr. Oetker, Fisherman’s Friend, Koopmans, Koninklijke Douwe Egberts, Longfonds, Oogfonds, Oostwegel Collection, Tommies, Toverland en Weleda. Hierbij kijken we naar wat onze klanten nodig hebben als het gaat om de transformatie naar het dagelijks werken aan en verbeteren van de klantervaring en het genereren van leads en omzet via online kanalen.

Wat maakt onze werkwijze bijzonder?

We kijken zowel naar onbetaalde en betaalde zichtbaarheid in digitale kanalen. Waarbij we ook onderscheid maken tussen consumenten die je merk nog niet kennen en consumenten die al wel bekend zijn met je merk.

Inzichten vormen de basis

Zonder inzichten geen advies! Om een antwoord te kunnen geven op de vraag waar we je doelgroep het beste kunnen bereiken, op welk kanaal, met welke boodschap en met welk rendement doen we een analyse van je doelgroep en de huidige situatie én de concurrentie en de markt.

Voor het verkrijgen van de doelgroep inzichten maken we gebruik van een hulpmiddel genaamd een klantreis (ook wel customer journey genoemd). Een klantreis maken we voor één of meerdere persona’s van jouw organisatie. Hiermee maken we inzichtelijk op welke manier en in welke fase je doelgroep met jouw merk in contact komt. Op die manier zie je ook of dat contact positief is (bijvoorbeeld: nieuwsbrief ontvangen met een interessante aanbieding) of negatief (er is geen antwoord te vinden op een veelgestelde vraag over jouw product bij een zoektocht binnen Google).

Dit inzicht, verkregen in de klantreis, gaat je helpen om te bepalen welke content op de website en online marketing activiteiten gaat zorgen voor een positief contact met je doelgroep in elke fase van de klantreis. Maar ook hoe jouw content een negatief contactmoment kan ombuigen tot een neutraal of positief contactmoment. Je leert welke online marketing kanalen waarde bijdragen én hoe je de content op deze kanalen het beste in kunt vullen. Vanuit Eindhoven organiseren we klantreissessies bij ons op kantoor, of indien gewenst bij jou op locatie.

Lees ook deze cases:

Internet marketing specialisten

Voor elk online marketing kanaal hebben we een (of meerdere) specialisten. Daarom zijn we in staat een team op maat samen te stellen dat voor jouw organisatie aan de slag gaat. We kunnen werken binnen één kanaal of vervullen een regisseursrol om kanaal overkoepelend aan de slag te gaan met online marketing om doelstellingen te realiseren.

Alle online marketing kanalen vervullen een rol in de klantreis voor jouw merk. Door op het juiste kanaal aanwezig te zijn en je timings zorgvuldig te bepalen kun je met de juiste content een contactmoment converteren naar een lead.

Interessant?

We kijken graag met je mee, of helpen je nét dat stapje verder.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend (gratis) adviesgesprek!

Meer weten over de mogelijkheden van online marketing

+31 (0)40 285 15 25 jeroen@partout.nl

Wat vinden onze klanten?

Partout scoort een 4.9 uit 5 op basis van 7 beoordelingen

"Partout heeft het CBR geholpen aan een geslaagde social-mediacampagne over rijbewijstips. Deskundig en met betrokkenheid."

Rating 5

"Meedenkend, flexibel en betrokken: Partout is een zeer prettige digital partner om mee samen te werken. Kleine of grote projecten, snelle vragen of even sparren – alles wordt met hetzelfde enthousiasme opgepakt en dat werkt wel zo prettig. We werken dan ook niet voor niets al ruim 7 jaar met ze samen."

Rating 5

"Samen met Partout werken we vanuit IPRC aan arbeidsmarkt communicatie en marketing. Elke keer weer verbaas ik me over de kennis van online leadgeneratie bij de profs van Partout. Dankzij de verkregen topposities in Google en de hoge conversieratio’s op onze sites genereren we elke dag weer business. Partout begrijpt als geen ander de klantreis van jobzoeker en weet potentiele kandidaten te overtuigen voor IPRC te kiezen."

Rating 5

"Partout spreekt de taal van ons internationale marketing en salesteam en is een partner die van aanpakken weet. De kennis van onze doelgroep, digitale technologie en marketing maken van Partout het ideale team om ons merk digital first uit te bouwen."

Rating 5

"Sinds 2014 werken we samen met Partout. De afdeling communicatie van ABB was op zoek naar een bureau dat ons verder kon helpen in onze ‘road-to-digital’. Het begon met online monitoring, maar nu werken op alle fronten samen. Onze leidraad is de customer journey en op basis daarvan baseren we onze campagnes en optimalisatieprojecten. Partout is een betrouwbare partner met kennis van zaken, die goede strategische inzichten geeft. Naast kennis van zaken, heeft Partout een leuk team, waar je prettig mee samenwerkt. Een partij waarop je kunt bouwen."

Rating 4

"Vanuit een innovatie concept ben ik eind 2018 in contact gekomen met Partout. Begin 2019 hebben wij samen een Google Design Sprint gedaan - 5 dagen fulltime samenwerken aan ons innovatie concept. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaten. Partout is sterk in proces begeleiding, online vakkennis en een open samenwerkingssfeer. Voor mij is Partout de juiste partner voor onze digitale innovatie agenda."

Rating 5

"Om Fello te laten groeien namen we Partout in de arm. Samen met hen keken we naar de onboarding van de app en gingen we aan de slag met (de executie van) contentmarketing. En met resultaat. De doelstellingen met betrekking tot groei en retentie werden ruimschoots behaald."

Rating 5
7Vacatures open!