Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Online marketing bureau Eindhoven

Bekijk onze diensten

Hoe staat het met de online marketing binnen jouw bedrijf? Of het nu gaat over zoekmachine marketing, technische conversie optimalisaties of het instellen van sociale media-advertenties, wij weten er raad mee. Door onze jaren ervaring en velen specialismen zijn we in staat om werk uit handen te nemen op het gebied van online marketing of zijn onze experts de gewenste aanvulling voor jouw team.


Wij zijn Partout, een online marketing bureau gevestigd in Eindhoven. In een partnership schakel je met onze specialisten SEO, SEA, Contentmarketing, Social media marketing, data en strategie. Onze specialisten hebben een passie voor het online effect en samen met onze opdrachtgevers werken we aan een digitale wereld waarin resultaten tellen. Samen zorgen we voor optimale vindbaarheid, zichtbaarheid én conversie voor jouw onderneming. Dus, wanneer beginnen we?

Online marketing diensten

Online marketing is nuttig voor ieder bedrijf, maar ook voor iedereen anders. Wij geloven dan ook in advies op maat en kiezen samen met jou het pad dat het beste bij je organisatie past. Samen maken we realistische doelstellingen en zetten we relevante kanalen in met de beste content. Voor elk online marketing kanaal hebben wij een of meerder specialisten in huis.

Trainingen, workshops en interim oplossingen

Online marketing strategie

Een goede online marketing strategie begint met de juiste inzichten. Maar hoe kom je tot deze inzichten? Welke vragen moet je stellen? Waar moet je beginnen? Om deze inzichten te verzamelen maken we gebruik van persona’s en de klantreis (Customer Journey).

Samen bereiken we het meest. Daarom denken we niet in losse kanalen, maar halen we jouw doelen met een totaaloplossing. In samenwerking met jouw team onderzoeken we wat we weten van jouw (potentiële) klanten. Om de effectiviteit van de digitale marketingactiviteiten te meten, maken we de klantreis inzichtelijk met behulp van data. Door data te visualiseren kunnen we de effectiviteit van online marketing inzet real-time monitoren en tijdig bijsturen waar nodig is.

We helpen je op de juiste kanalen en momenten aanwezig te zijn voor jouw potentiële klant. Met ijzersterke content overtreffen we de verwachtingen van jouw bezoekers en converteren we prospects naar leads, klanten én ambassadeurs voor jouw merk. Het resultaat? Online effect waar je blij van wordt.

Online marketing bureau voor B2C- en B2B-klanten in Eindhoven

We haken de juiste specialisten aan op onderwerpen zoals: klantreis, strategie, (content)productie of online marketing. Dit doen we voor zowel B2C- als B2B klanten. Zo hebben we al een succesvolle samenwerking met de volgende organisaties: ABB, Brainport Eindhoven, CBR, Driehoekzeep, Xelvin, Dr. Oetker, Het Scheepvaartmuseum, Koopmans, Longfonds, Marcel’s Green Soap, NHG, Oogfonds, Oostwegel Collection, Rookvrije Generatie, De Kindertelefoon, Weleda en meer.


We maken meer dan 40 klanten blij.

Autodrop
CBR
Brainport Eindhoven
ABB
Sanoma
Integron
Toverland
Longfonds
Cêla Víta

Samen met onze opdrachtgevers werken we met onze visie als basis, aan een digitale wereld waarin resultaten tellen. Onze expertises laten jouw organisatie groeien. Dus, wanneer beginnen we?

 

Neem direct contact op

Autodrop
CBR
Brainport Eindhoven
ABB
Sanoma
Integron
Toverland
Longfonds
Cêla Víta

Bekijk onze online marketing cases

We kijken naar wat onze klanten nodig hebben als het gaat om digitale transformatie. We werken dagelijks aan het verbeteren van de klantervaring en het genereren van leads, wat zorgt voor omzet via online kanalen. Wil je weten hoe we dit doen? Lees er meer over in onze cases


6 redenen om te kiezen voor Partout

  • 25+ jaar ervaring
  • Team op maat met de juiste expertises
  • Zonder inzichten geen advies
  • Groei door slim inzetten van data
  • Direct met de juiste specialist aan tafel
  • Je leert van ons tot je het zelf kunt

SMS intermediair

Rating 5

"Meedenkend, flexibel en betrokken: Partout is een zeer prettige digital partner om mee samen te werken. Kleine of grote projecten, snelle vragen of even sparren – alles wordt met hetzelfde enthousiasme opgepakt en dat werkt wel zo prettig. We werken dan ook niet voor niets al ruim 7 jaar met ze samen."

- Karlijn van der Noll, SMS intermediair

CBR

Rating 5

"Partout heeft het CBR geholpen aan een geslaagde social-mediacampagne over rijbewijstips. Deskundig en met betrokkenheid."

- Wim ten Buren, CBR

IPRC

Rating 5

"Samen met Partout werken we vanuit IPRC aan arbeidsmarkt communicatie en marketing. Elke keer weer verbaas ik me over de kennis van online leadgeneratie bij de profs van Partout. Dankzij de verkregen topposities in Google en de hoge conversieratio’s op onze sites genereren we elke dag weer business. Partout begrijpt als geen ander de klantreis van jobzoeker en weet potentiele kandidaten te overtuigen voor IPRC te kiezen."

- Jacco Valkenburg, IPRC

Weleda

Rating 5

"Partout spreekt de taal van ons internationale marketing en salesteam en is een partner die van aanpakken weet. De kennis van onze doelgroep, digitale technologie en marketing maken van Partout het ideale team om ons merk digital first uit te bouwen."

- Evi Verstraten, Weleda, Triumph

ABB

Rating 4

"Sinds 2014 werken we samen met Partout. De afdeling communicatie van ABB was op zoek naar een bureau dat ons verder kon helpen in onze ‘road-to-digital’. Het begon met online monitoring, maar nu werken op alle fronten samen. Onze leidraad is de customer journey en op basis daarvan baseren we onze campagnes en optimalisatieprojecten. Partout is een betrouwbare partner met kennis van zaken, die goede strategische inzichten geeft. Naast kennis van zaken, heeft Partout een leuk team, waar je prettig mee samenwerkt. Een partij waarop je kunt bouwen."

- Margreet Bouwman, ABB

Xelvin

Rating 5

"Vanuit een innovatie concept ben ik eind 2018 in contact gekomen met Partout. Begin 2019 hebben wij samen een Google Design Sprint gedaan - 5 dagen fulltime samenwerken aan ons innovatie concept. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaten. Partout is sterk in proces begeleiding, online vakkennis en een open samenwerkingssfeer. Voor mij is Partout de juiste partner voor onze digitale innovatie agenda."

- Manuel Teunissen, Xelvin

DELA

Rating 5

"Om Fello te laten groeien namen we Partout in de arm. Samen met hen keken we naar de onboarding van de app en gingen we aan de slag met (de executie van) contentmarketing. En met resultaat. De doelstellingen met betrekking tot groei en retentie werden ruimschoots behaald."

- Esmee van Tilburg, DELA

Partout scoort een 4.9 uit 5 op basis van 7 beoordelingen
9Vacatures open!