Partout d.n.a.
Likeability sells

Online marketing bureau Eindhoven

Hoe staat het met de online marketing binnen jouw bedrijf? Bereik jij de juiste en gewenste doelgroep? Een B2B of B2C markt vraagt namelijk om een andere benadering. Hoogste tijd om eens kritisch naar je online marketing plan te laten kijken!

Wij zijn Partout, een online marketing bureau gevestigd in Eindhoven dat werkzaam is in de gehele Benelux. We kijken graag met je mee naar je online marketing plan en adviseren daarbij over verbeterpunten. Onze specialisten hebben brede ervaring op het gebied van online marketing.

Onze online marketing expertises

We kunnen voor elk online marketing kanaal een of meerdere specialisten inzetten. Zo kunnen we een team op maat samenstellen dat speciaal voor jouw organisatie aan de slag gaat.

Bekijk al onze diensten

Online marketing strategie

Een goede online marketing strategie begint met de juiste inzichten. Maar hoe kom je nu tot deze inzichten? Welke vragen moet je stellen? En waar moet je beginnen? Om deze inzichten te verzamelen maken we gebruik van persona’s en de klantreis (Customer Journey). Samen met jouw team onderzoeken we wat we weten van jouw (potentiële) klanten: welke vragen hebben zij, via welke kanalen kunnen we hen bereiken en hoe kunnen we hen het best helpen? Wat zijn knelpunten die je klant ervaart en welke kansen kunnen we verzilveren?

Om de effectiviteit van online marketing activiteiten te meten maken we de klantreis inzichtelijk met behulp van data. Door dit te visualiseren in slimme dashboards kunnen we de effectiviteit van online marketing inzet real-time monitoren en bijsturen.

We helpen je op de juiste kanalen en momenten aanwezig te zijn voor jouw potentiële klant. Met ijzersterke content overtreffen we de verwachtingen van jouw bezoekers en converteren we prospects naar leads, klanten én ambassadeurs voor jouw merk.

Online marketing bureau voor B2C- en B2B-klanten

We haken de juiste specialisten aan op onderwerpen zoals: klantreis, strategie, (content)productie of online marketing. Dit doen we voor zowel B2C- als B2B klanten. Zo hebben we al een succesvolle samenwerking met de volgende organisaties: ABB, Autodrop, Brabantia, Brainport Eindhoven, Celavita, Dr. Oetker, Fisherman’s Friend, Het Scheepvaartmuseum, Koopmans, Longfonds, Oogfonds, Oostwegel Collection, Rookvrije Generatie, Tommies, Toverland en Weleda.

Onze online marketing klanten

 

Bekijk onze online marketing cases

We kijken naar wat onze klanten nodig hebben als het gaat om digitale transformatie. We werken dagelijks aan het verbeteren van de klantervaring en het genereren van leads, wat zorgt voor omzet via online kanalen. Wil je weten hoe we dit doen? Lees er meer over in onze cases.

Interessant?

We kijken graag met je mee of helpen je nét dat stapje verder.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend (gratis) adviesgesprek!

Meer weten over de mogelijkheden van online marketing

+31 (0)40 285 15 25 jeroen@partout.nl

Wat vinden onze klanten?

Partout scoort een 4.9 uit 5 op basis van 7 beoordelingen

"Partout heeft het CBR geholpen aan een geslaagde social-mediacampagne over rijbewijstips. Deskundig en met betrokkenheid."

Rating 5

"Meedenkend, flexibel en betrokken: Partout is een zeer prettige digital partner om mee samen te werken. Kleine of grote projecten, snelle vragen of even sparren – alles wordt met hetzelfde enthousiasme opgepakt en dat werkt wel zo prettig. We werken dan ook niet voor niets al ruim 7 jaar met ze samen."

Rating 5

"Samen met Partout werken we vanuit IPRC aan arbeidsmarkt communicatie en marketing. Elke keer weer verbaas ik me over de kennis van online leadgeneratie bij de profs van Partout. Dankzij de verkregen topposities in Google en de hoge conversieratio’s op onze sites genereren we elke dag weer business. Partout begrijpt als geen ander de klantreis van jobzoeker en weet potentiele kandidaten te overtuigen voor IPRC te kiezen."

Rating 5

"Partout spreekt de taal van ons internationale marketing en salesteam en is een partner die van aanpakken weet. De kennis van onze doelgroep, digitale technologie en marketing maken van Partout het ideale team om ons merk digital first uit te bouwen."

Rating 5

"Sinds 2014 werken we samen met Partout. De afdeling communicatie van ABB was op zoek naar een bureau dat ons verder kon helpen in onze ‘road-to-digital’. Het begon met online monitoring, maar nu werken op alle fronten samen. Onze leidraad is de customer journey en op basis daarvan baseren we onze campagnes en optimalisatieprojecten. Partout is een betrouwbare partner met kennis van zaken, die goede strategische inzichten geeft. Naast kennis van zaken, heeft Partout een leuk team, waar je prettig mee samenwerkt. Een partij waarop je kunt bouwen."

Rating 4

"Vanuit een innovatie concept ben ik eind 2018 in contact gekomen met Partout. Begin 2019 hebben wij samen een Google Design Sprint gedaan - 5 dagen fulltime samenwerken aan ons innovatie concept. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaten. Partout is sterk in proces begeleiding, online vakkennis en een open samenwerkingssfeer. Voor mij is Partout de juiste partner voor onze digitale innovatie agenda."

Rating 5

"Om Fello te laten groeien namen we Partout in de arm. Samen met hen keken we naar de onboarding van de app en gingen we aan de slag met (de executie van) contentmarketing. En met resultaat. De doelstellingen met betrekking tot groei en retentie werden ruimschoots behaald."

Rating 5
7Vacatures open!