Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Expertises

Online Marketing

Kanaal onafhankelijk aanwezig zijn voor je doelgroep. Door op de juiste plek aanwezig te zijn kun je een contactmoment met de juiste content converteren naar een lead. Partout d.n.a. is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in:

Social media marketing

Social media marketing start vanuit een integrale visie. Wij laten zien hoe de inzet van social media marketing bijdraagt aan merkherkenning, merkvoorkeur en relaties met je gebruikers.

Expertise Lees meer

Zoekmachine marketing

Je merk of organisatie dominant maken in zoekresultaten om te converteren naar je website is het ultieme doel. Organisch of met advertenties, de vindbaarheid van je website is hét vertrekpunt van elke online strategie.

Expertise Lees meer

E-mail marketing

E-mail marketing is het beste kanaal om een 1 op 1 relatie met je doelgroep op te bouwen. Je zet het in om je doelgroep te activeren, inspireren of te informeren, als geïntegreerd onderdeel van een digitale strategie.

Expertise Lees meer

Content marketing

Stel de content en de ontvanger van deze content centraal. Met emotie en relevantie overtuigen, dat is wat werkt. Het doel is om je content structureel in te zetten om als resultaat je doelstellingen te verwezenlijken.

Expertise Lees meer

Marketing automation

We zorgen voor uitgebreid klantinzicht, kwalitatievere leads en meer omzet uit online marketing.

Expertise Lees meer
3Vacatures open!