Een frisse renovatie van Oostwegelcollection.com, die perfect past bij de verfijnde nieuwe merkidentiteit

Meer mogelijkheden binnen het hetzelfde CMS

Vanwege de herpositionering van Oostwegel Collection in 2022, is de website op een slimme manier vernieuwd. Elk element op de website is apart ontworpen en als designsysteem opgezet. Het resultaat? Een volledig nieuwe uitstraling en ervaring, allemaal gecreëerd met hetzelfde CMS. Daarnaast hebben we de huidige designs in het CMS 'slimmer' gemaakt, zodat Oostwegel Collection prachtige pagina’s kan maken die er iedere keer anders uitzien.

Meerdere stijlen, één identiteit 

De Oostwegel Collection-website is een site waarin elke locatie een eigen identiteit en logo heeft. Daarom hebben we een slim systeem gemaakt waarbij de styling voor elk hotel veranderd kan worden. Zelfs de 'werken bij'-pagina heeft een eigen unieke stijl binnen de Oostwegel identiteit. Daarnaast hebben we deze vacaturepagina’s voorzien van een AFAS-implementatie, waardoor alle sollicitaties perfect terecht komen in het ATS. 

Slim content systeem

Binnen het concept van deze vernieuwde site is het belangrijk dat de pagina’s aanvoelen als pagina's van een online magazine. Daarbij is het belangrijk dat het kwaliteit uitstraalt, met hoogwaardige fotografie en verschillende contentelementen. Deze hernieuwde contentelementen hebben we gemaakt binnen het systeem dat we toentertijd in 2017 voor Oostwegel Collections hebben gebouwd. Door de verschillende contentelementen, kan Oostwegel lay-outs maken die op iedere pagina anders zijn. 

Oostwegel Collection Mobiel
Oostwegel Collection Sfeer

UX-optimalisaties 

De kans bestaat dat de behoeften van klanten sinds 2017 zich hebben ontwikkeld. Daarom is bij het doorvoeren van een rebranding op een website belangrijk om ook te kijken naar eventuele ux-optimalisaties. Zo hebben we onder andere het menu van de verschillende locaties aangepakt. Op die manier kan de bezoekers gemakkelijk op de pagina van één locatie blijven en daar geïnspireerd worden om te boeken.

Oostwegel Collection Sfeer
Oostwegel Collection Mobiel

Onder de streep

De nieuwe refresh van de website is een mooie start om door te ontwikkelen in de toekomst. Zonder dat er content verloren ging hebben we alles een nieuw gezicht gegeven. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de volledige website mét rebranding van Oostwegel Collection hier.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op

Altijd open voor contact

Je kunt Jeroen Valkenburg altijd whatsappen of bellen via 06 535 870 19, ook 's avonds of in het weekend. Hij is onze digital strategy consultant en hoort graag van je.

Loop voorop, volg ons

Voor nieuws, updates en insider tips volg je ons op social media.

Kom ons bezoeken in Eindhoven

Vonderweg 22 (2e verdieping)
5616 RM Eindhoven
T +31 (0)40 285 15 25
hallo@partout.nl

we open digital