Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Werkwijze

Aanpak

Samenwerken

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak om tot een optimaal resultaat te komen.

De kern van onze aanpak is samenwerking! Samen werken met jou én ons team van specialisten. Of dat nu de uitvoering is van een project van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert waarna je zelf verder aan de slag gaat. Jouw uiteindelijke doel verliezen we niet uit het oog.

Hoe kunnen we samenwerken?

Samen werken kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van jouw wensen en capaciteit van je organisatie. Hieronder omschrijven we een aantal mogelijkheden.

Maar het belangrijkste is dat jouw doel behaald wordt. Wij hebben een 5-tal uitgangspunten:

  • Projectaanpak vanuit 3 stakeholders: de klant, de gebruiker en Google.
  • Jouw doel staat centraal in onze voorstellen.
  • Vergroot kunde en kennis van je team om capaciteit optimaal in te zetten.
  • Blijf optimaliseren om je organisatie in de digitale ontwikkeling verder te helpen.
  • Succesvol samenwerken met jouw andere partners. Hier staan we voor.

Zoek je een specialist op een specifiek gebied?

Zet ons in om je eigen digital team te versterken (op locatie) of besteed specifieke werkzaamheden uit. Welke specialisten kunnen jou helpen?

Projectbasis

Wij kunnen jouw project van strategie tot en met uitvoering helemaal uit handen nemen, maar ook de werkzaamheden verdelen is mogelijk. We stellen het ideale team samen dat binnen de kaders van budget en tijd aan de slag gaat voor een digitaal project, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of een content/marketingplan.

Partnership

Onze specialisten werken zo dat we de hele digitale klantreis voor organisaties kunnen ontwikkelen, inrichten en beheren. Als partner van jouw organisatie kunnen we door deze overview goed bepalen welke expertise in welke volgorde van inzet het beste bijdraagt aan de doelstelling. Daardoor halen we het maximale uit onze inzet en werken we zo continu aan het realiseren van een optimale klantbeleving, gekoppeld aan ROI.

Training

Wil je het digital kennisniveau van je team (of jezelf) verhogen? Onze maatwerk trainingen zijn snel in te zetten, actueel en pragmatisch. Training on the job behoort ook tot de mogelijkheden! Onze specialist ‘loopt’ mee met jouw team en traint rondom lopende projecten.

Performance

Als het gaat om leadgeneratie hebben we de mogelijkheid om een deel van onze beloning op basis van gerealiseerd rendement uit te keren. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze werkwijze of met ons aan de slag? Maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact met ons op ›

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. Als Partout zijn we zo ingericht dat we voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing bieden. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

9Vacatures open!