Whitepaper hygiene content

Gratis whitepaper hygiene content

Omdat online je doelgroep bereiken, inspireren en helpen je echt verder brengt in je digitale strategie.

Vraag hier jouw gratis whitepaper aan!

Hero Hub Hygiene

Het Hero, Hub, Hygiene model is een model wat je als basis kunt gebruiken bij je contentstrategie. Het content model is bedacht door Google en kun je goed toepassen op content marketing. Dit model onderscheidt 3 soorten content die nodig zijn voor een goede contentstrategie, namelijk hero content, hub content en hygiene content.

 

Hygiene content

Hygiene content is de onderliggende laag content waar huidige en potentiƫle consumenten zelf actief naar op zoek gaan in bijvoorbeeld zoekmachines. Deze content wordt ook wel seo content genoemd. Hygiene content is always-on content, het is altijd beschikbaar voor je doelgroep. De seo content wordt geoptimaliseerd om antwoord te geven op vragen en zo hulp te bieden op specifieke behoeften en vragen van jouw doelgroep.

 

Aan de slag met hygiene content

Wil je aan de slag met seo content zodat je goed vindbaar bent voor je doelgroep? In ons whitepaper hygiene content laten we je zien hoe je goede hygiene content voor jouw website maakt. Heb je hulp nodig bij seo content creatie? Neem dan contact met ons op!