Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Tommies

Vitamine Vaardig test

Welke vitamines zijn voor jou extra belangrijk? Tommies ontwikkelde een test die je in enkele klikken vitamine vaardiger maakt!

Tommies geeft inzicht in vitamines

Tommies wilde graag haar fans op een leuke manier informeren over de vitamines en mineralen die aanwezig zijn in de snackgroenten van Tommies. Om dit op een verrassende manier te presenteren is ervoor gekozen om een test te ontwikkelen die je in slechts enkele klikken aangeeft waarom de vitamines en mineralen in Tommies snackgroenten goed voor je zijn en welke snackgroenten en vitamines bij jou passen.

Ben jij vitamine vaardig?

De test is er op gericht om bezoekers te laten weten aan welke vitamines en mineralen zij met Tommies extra aandacht kunnen besteden en waarom. Zo zit er een verschil tussen iemand die dagelijks veel sport of iemand die bijvoorbeeld dagelijks in vergaderingen zit op werk. Deze test moet inzicht geven welke vitamines geschikt zijn om de bezoeker te ondersteunen bij zijn of haar dagelijkse activiteiten.

Testresultaten

Het totale verkeer naar de Vitamine Vaardig test is boven verwachting. Alleen al in de eerste vier weken na livegang is de test al 750 keer bezocht. De doelstelling van 500 bezoekers in vier weken is dan ook ruimschoots gehaald. Door de Vitamine Vaardig test het gehele jaar door op relevante momenten te promoten kan er worden gezorgd voor extra verkeer naar www.tommies.nl.

3Vacatures open!