Partout d.n.a.

Met onze ‘online tools’ kunnen werksessies en belangrijke vergaderingen gewoon doorgaan! Zo doen we dit samen met jou

Case

van Snelle Jelle

Krachtige site met events & shop

Het realiseren van een krachtige website voor Snelle Jelle om de positionering online uit te dragen.

Doorvertaling van positionering

Sinds 2002 is Snelle Jelle dé krachtige kruidkoek voor doorzetmomenten. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen Snelle Jelle ontdekt als makkelijk mee te nemen, lekkere kruidkoek. Snelle Jelle is een product van Wieger Ketellapper.

Recent heeft Snelle Jelle een aangescherpte positionering gekregen. Een positionering die ook op digitaal vlak doorgevoerd diende te worden.

Sterke site voor een krachtige kruidkoek

Deze positionering als dé krachtige kruidkoek voor doorzetmomenten is doorvertaald naar de website. Op deze website is de Single Page technologie toegepast. Deze techniek zorgt, in combinatie met sterke visuals en typografie, voor een fijne gebruikservaring.

Snelle Jelle webshop voor doorzetters

De website heeft een shop met gesponsorde items voor o.a. schaatsers en wielrenners. Via een eenvoudig winkel- en betaalsysteem kan er direct een bestelling worden geplaatst.

Resultaat

Met de oplevering van de nieuwe website hebben we voor Snelle Jelle een online platform neergezet waar fans meer te weten kunnen komen over de krachtige kruidenkoek en waar geshopt kan worden in de webwinkel.

3Vacatures open!